Yenice ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 1 kişi yaşamını yitirdi.
Olay, ilçeye bağlı Tır köyü Recepbeyler Mahallesi’nde meydana geldi. Cezmettin Ören’den haber alamayan yakınları, evin balkonundan içeriye girdi. Ören’i hareketsiz yatarken bulan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Ören’in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Ören’in cenazesi Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)


Soba Can Aldı
Samsun’da 3 katlı marangoz atölyesi alevlere teslim oldu
SAMSUN (İHA) – Samsun’da 3 katlı bir marangoz atölyesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevlerin tüm binayı sardığı yangında, bina kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Yenimahalle Mahallesi’nde bulunan 3 katlı marangoz atölyesinde, sabah erken saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ahşap ve mobilya gibi ürünlerin üretiminin yapıldığı atölyede başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına almak için yoğun çalışma yürütürken, polis de çevrede güvenlik önlemleri aldı.
Yoğun duman ilçenin birçok noktasından görülürken, yangın sonucu atölye büyük zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.


