blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şizofren gencin bıçakla yaralayarak ölümüne sebep olduğu ablası toprağa verildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şizofreni hastası Oğuz Şen’ın bıçakla ağır yaraladığı ablası Emine Sezer ise kaldırıldğı hastanede yaşam savaşını kaybetti. Bıçakladığı eniştesi ve iki yeğeni ise hastanede yaşam savaşı veriyor.
Olay, önceki akşam Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Oğuz Şen; birlikte yaşadığı ablası Emine, eniştesi İhsan ve yeğenleri Boncuk ile Ferhat Sezer’i henüz bilinmeyen bir nedenle bıçakla yaraladı. Çığlık seslerini duyan komşular eve girdiklerinde aileyi kanlar içerisinde bulurken durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Emine Sezer, hastanedeki yaşam savaşını kaybetti. Ağır yaralanan eşi İhsan Sezer ise Sakarya’ya sevk edildi. Çiftin çocuklarından Boncuk’un tedavisi ZBEÜ Hastanesi’nde; Ferhat’ın tedavisi ise Bolu İzzet Baysal Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor.
Katil zanlısı Oğuz Şen, dün akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanede hayatını kaybeden Emine Sezer’in cenazesi bugün hastane morgundan alınarak Yeşiltepe Camii’ne getirildi. Burada öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Temmuz, 2025 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BARÜ “Tanıtım ve Tercih Günleri” başlıyor

Bartın Üniversitesi’nin (BARÜ) 1-13 Ağustos tarihleri ortasında düzenleyeceği "Tanıtım ve Tercih Günleri"nde aday öğrencilere tercih danışmanlığı yapılırken fakülte ve bölümlerde tanıtılacak.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının akabinde Bartın Üniversitesi (BARÜ) üniversite adaylarını bilgilendirmek maksadıyla bu yıl da öğrencilerin ve ailelerinin yanında olacak. Bu kapsamda BARÜ’nün eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal, kültürel, sanatsal ve sportif imkânları hakkında bilgi vermek üzere "Tanıtım ve Tercih Günleri" düzenlenecek. Bartın Hükümet Caddesinde 1-13 Ağustos tarihlerinde yapılacak aktiflikte BARÜ’nün alanında uzman akademik ve idari insan kaynağı, hakikat tercih ve meslek tanıtımları mevzularında bilgiler verecek.

Aday öğrenciler ve veliler, "Tanıtım ve Tercih Günleri" boyunca saat 10.00-16.00 ortasında birebir tercih danışmanlığı imkanından yararlanabilecek. BARÜ bünyesindeki 9 fakülte, bir yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde yer alan programların tanıtılacak. Meslek Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi uyumundaki tercih günlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile Erasmus Koordinatörlüğü de stant açarak bilgilendirmelerde bulunacak.

BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri 11 gün sürecek

11 gün boyunca devam edecek aktiflikte, aday öğrenciler ile ailelerinin soruları cevaplandırılırken gençlerin hakikat tercih yapabilmeleri için geleceğin mesleklerine kadar birçok farklı alanda anlatımlar gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin