Reklam
Reklam

Sivasspor, finale çıkmak istiyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2023 15:30 tarihinde yayınlandı
0

DG Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın Fenerbahçe’ye konuk olacak. Kırmızı-beyazlılar, rakibini eleyip finale çıkmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında DG Sivasspor, yarın saat 20.30’da deplasmanda Fenerbahçe’yle karşılaşacak. Mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek.

Sivasspor, kupada sırasıyla Esenler Erokspor, Karacabey Belediye ve Gaziantep FK’yi eleyerek adını yarı finale yazdırdı. Kırmızı-beyazlılar, yarı final ilk maçında sahasında sarı-lacivertlilerle berabere kaldı.
Kazananın adını finale yazdıracağı müsabakada beraberlik halinde 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma bölümünde de eşitliğin bozulmaması durumunda finalist, seri penaltı atışları sonucu belirlenecek.

Sivasspor’da 2 eksik

Sivasspor, Fenerbahçe maçında 2 oyuncusundan yaralanamayacak. Kırmızı-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Ziya Erdal ve Murat Paluli önemli karşılaşmada forma giyemeyecek. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin