Reklam
Reklam

Sis Lambaları Kullanan Sürücülere Ceza

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2017 13:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te polis ekipleri tarafından yapılan denetimde sis lambalarını yakan sürücülere ceza kesilirken sürücülerin cezadan kurtulmak için söyledikleri bahaneler ise şaşırttı.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 100. Yıl Mahallesi 1003 No’lu Cadde’de durdurdukları araçları kontrol ederek sürücülerin ehliyet ve ruhsatlarını kontrol etti. Polis ekipleri tarafından sis olmamasına rağmen sis lambalarını kullanan sürücülere para cezası kesildi. Ekipler tarafından durdurulan sürücülerden biri “Bende sis farı, farlarla birlikte yanıyor, çözemedim hala” diyerek cezadan kurtulmaya çalışırken başka bir sürücü de “Araba yeni ilk defa biniyorum. Sis farının nasıl açılıp kapandığını vallahi bilmiyorum. Sis farının ne olduğunu bilmiyorum” diyerek polisleri ikna etmeye çalıştı. 1.5 saat süren denetimde 15 sürücüye gerekli olmadığı halde sis farı yakmaktan bin 425 TL idari para cezası kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin