Sis Dağı’nda karda mahsur kalan 8 kişinin yardımına belediye ekipleri yetişti - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Sis Dağı’nda karda mahsur kalan 8 kişinin yardımına belediye ekipleri yetişti

Trabzon’un Şalpazarı ilçesi ile Giresun’un Eynesil ilçesi sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan Sis Dağı Yaylası’nda karda mahsur kalan 8 kişinin yardımına belediye ekipleri yetişti.

Deniz seviyesinden 2 bin 182 metre yüksekteki yaylada Eynesil obasındaki N.G. A.Y. ve E.B adlı şahısların hanımları ve çocuklarında aralarında bulunduğu toplam 8 kişilik aile evlerinin kapılarını ve bacalarını kapattıkları sırada aniden bastıran kar yağışına yakalandılar. Yakınları, 8 kişiden haber alamayınca Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’a ulaştılar. Kar mücadelesine devam eden Şalpazarı Belediyesi’ne ait iş makinaları Sis dağı yaylasına yönlendirilirken, mahsur kalan aileye ulaşmak için çalışma başlatıldı. Uzun süren çalışmaların ardından 8 kişilik aile iş makineleri ile kurtarılarak ilçe merkezine indirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda bayram namazi kilindi nEGErHIm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da bayram namazı kılındı

Bolu’da Ramazan Bayramı namazı vatandaşların yoğun katılımıyla kılındı. Namazın ardından caminin içerisinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Ramazan Bayramı’nın coşkusu ilk olarak camilerde başladı. Kent genelinde vatandaşlar, bayram namazını eda etmek için erken saatlerde camilere akın etti. Her yaştan kişinin katılım gösterdiği namazda camiler dolup taşarken, salavat ve tekbirler eşliğinde saf tutuldu. Kılınan bayram namazının ardından dualar edildi. Namaz sonrasında ise cemaat, cami içerisinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya gelerek birbirlerinin bayramını tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin