Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sis Dağı Yaylası’nda Sonbahar

Trabzon’un Şalpazarı ilçesi ile Giresun’un Eynesil ilçesi sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan deniz seviyesinden 2 bin 182 metre yüksekteki Sis Dağı Yaylası sonbaharın tüm renklerini bünyesinde barındırıyor. Yayla yoğun yapılaşmayla gündeme gelse de her mevsim farklı bir güzellik ile ziyaretçilerini ağırlıyor.
Trabzon Giresun sınırında yer alan Sis Dağı Yaylası Ekim ayının sonuna doğru yaklaştığımız şu günlerde sonbaharın yeşil, sarı, kırmızı, turuncu ve mor renkleri ile görsel bir şölen sunuyor. Yayla adeta renk cümbüşünü andırırken, doğa ve fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri oluyor. Yayladan süzülen derenin oluşturduğu çağlayanlar ve Sandık Gölü yöreye ayrı bir güzellik katıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da ormanlık alana düşen yıldırım yangına neden oldu

Bolu’nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın, takımların müdahalesiyle söndürüldü.
Edinilen bilgiye nazaran, Göynük ilçesine bağlı Karaardıç köyü mevkiindeki ormanlık alana yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucunda yangın çıktı. Rüzgarın tesiriyle yangın, ormanda yayıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Orman İşletme Müdürlüğü grupları sevk edildi. Grupların uzun uğraşları sonucu yangın denetim altına alındı. Yangında yaklaşık 1 dekar alan ziyan görürken, gruplar yanan alanda soğutma çalışması yaptı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin