Reklam
Reklam
sis altinda ordu 6Ahbh7TY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Sis altında Ordu

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük üçüncü ili, denizi ve doğasıyla son yılların turizmin gözdesi haline gelen Ordu, sisler altında büyüleyici hoşluğu ile dikkat çekti.

Fotoğraf sanatkarı İlhan Türkmen’in 500 metre yüksekliğindeki Boztepe’nin doruğundan çektiği ‘sis altında Ordu’ fotoğraf ve imgeleri toplumsal medyada büyük ilgi gördü. Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in toplumsal medya sayfasında paylaştığı manzaralar paylaşım rekoru kırdı. Lider Güler, Ordu’nun sisler altındaki büyüleyici hoşluğu karşısında “Sis bulutlarının akabinde kendini göstermeye çalışan ışıltına bile aşığız Ordu’ kelamlarıyla hislerini söz etti.

’Sis altında Ordu’ fotoğrafı son yıllarda yerli ve yabancı turist sayısında artış gözlenen ve doğal güzellikleriyle bilinen Ordu’nun en hoş fotoğrafları ortasında yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xcxc
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 12:53 tarihinde yayınlandı
0

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Şampiyon Jandarma

Karabük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, oynanan final müsabakasıyla tamamlandı. Yenişehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final karşılaşmasında Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ile Karabük Jandarma Komutanlığı kozlarını paylaştı.

Heyecan dolu mücadeleyi 3-1 kazanan Karabük Jandarma Komutanlığı, turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülüğü Türk Eğitim-İş elde ederken, İl Sağlık Müdürlüğü A Takımı dördüncü sırada yer aldı.

Final müsabakasını Karabük Valisi Oktay Çağatay da tribünden takip etti. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Karabük Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Voleybol İl Temsilcisi Sezgin Sayın takdim etti.

Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen turnuva, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin