blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Sis altında Ordu

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük üçüncü ili, denizi ve doğasıyla son yılların turizmin gözdesi haline gelen Ordu, sisler altında büyüleyici hoşluğu ile dikkat çekti.
Fotoğraf sanatkarı İlhan Türkmen’in 500 metre yüksekliğindeki Boztepe’nin doruğundan çektiği ‘sis altında Ordu’ fotoğraf ve imgeleri toplumsal medyada büyük ilgi gördü. Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in toplumsal medya sayfasında paylaştığı manzaralar paylaşım rekoru kırdı. Lider Güler, Ordu’nun sisler altındaki büyüleyici hoşluğu karşısında "Sis bulutlarının akabinde kendini göstermeye çalışan ışıltına bile aşığız Ordu’ kelamlarıyla hislerini söz etti.
’Sis altında Ordu’ fotoğrafı son yıllarda yerli ve yabancı turist sayısında artış gözlenen ve doğal güzellikleriyle bilinen Ordu’nun en hoş fotoğrafları ortasında yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin