Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Şubat, 2023 14:30 tarihinde yayınlandı
0

Sırtına Konan Kuşu Arayan Miniğin Hareketleri Kahkahaya Boğdu

Karabük’te 1.5 yaşındaki Eylül isimli kız çocuğunun gittiği misafirlikte arkasına saklanan kuşu aradığı anlar görenleri kahkahaya boğdu.
Ailesiyle birlikte misafirliğe giden minik kız çocuğu evdeki muhabbet kuşuyla oynamaya başladı. Bir süre sonra kaçan kuş isminin Eylül olduğu öğrenilen minik kızın sırtına kondu. Kuşu aramak için evin içinde dolanan miniğin hareketlerinin ise ailesini kahkahaya boğduğu anlar cep telefonu ile kaydedildi.
Görüntülerde sırtındaki kuşu arayan kız çocuğunun dolaştığı evde oyun arkadaşını bulamayınca yuvasını kontrol ettiği yer alıyor. Babasının “Kuş nerede kızım” sorusuna “Yok” diye cevap veren miniğin o anları tebessüm ettirdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan cetinkaya belediye personeliyle bayramlasti vJ5IA1ha
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Başkan Çetinkaya belediye personeliyle bayramlaştı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte belediye hizmet binasında düzenlenen programda belediye personeliyle bir araya geldi.

Tüm birimlerden çalışanların katıldığı programda Başkan Çetinkaya, personelle tek tek bayramlaşarak iyi dileklerini iletti. Ardından idari birimleri de ziyaret eden Çetinkaya, görev başındaki çalışanların bayramını tebrik etti.

Programda personele hitap eden Çetinkaya, belediye çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek Karabük için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Çetinkaya konuşmasında, “Değerli arkadaşlarım, hepinizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmeyi nasip etsin. İki yıl gibi kısa bir sürede çok güzel işler yaptık. Bunun karşılığını vatandaşlarımızdan da alıyoruz. Bundan sonra da Karabük için cansiparane çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye çalışanlarının özverili şekilde görev yaptığını vurgulayan Çetinkaya, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, kardeşliğimiz daim olsun. Aynı çatı altında hizmet ediyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz ancak işçimizin hakkını korumaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2026 yılı ve sonrasının Karabük için önemli olduğunu belirten Çetinkaya, tüm çalışanlara başarı dileyerek, “Güzel Karabük’ü hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Bayramlaşma programı, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin