Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
v12
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
03 Mayıs, 2025 16:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Sırrı Süreyya Önder Hayatını Kaybetti

DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kalp krizi geçirdikten sonra ameliyata alınan ve 18 gündür yoğun bakımda tutulan Önder, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Önder’in cenaze töreniyle ilgili detayların ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin