Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Nisan, 2019 13:58 tarihinde yayınlandı
0

Şirinevler Ticaret Merkezi Ağaçlandırılıyor

Karabük Belediyesi, Şirinevler Mahallesi Ticaret Merkezi önündeki alanda da ağaçlandırma çalışmalarına başlayarak Şirinevler Mahallesi’nin görünüşünü değiştirmeyi hedefliyor.
Şirinevler Bulvarı üzerinde yapılan 11 adet fıskiyeli ahşap görünümlü havuz, hastane duvarı üzerinde yer alan 4 adet su perdesi ve 50 adet saksı formunda süs bitkisiyle gerçekleştirilen peyzaj düzenlemesi ile Şirinevler Mahallesi’ne görsel bir zenginlik kazandıran Karabük Belediyesi Ticaret Merkezi önündeki alanda da ağaçlandırma çalışmaları başlattı.
Belediyecilik hizmetlerimizde yeşile ve doğaya önem verdiklerini belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Şirinevler Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte rahat ve huzurlu bir ortamda vakit geçirip nefes alabilmeleri için ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Başkan Vergili, sadece Şirinevler Mahallesinde değil, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının devam edeceğini de
belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gok gurultulu saganak yagis uyarisi OQYvCp7U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Düzce Valiliği, Bolu, Karabük çevreleri ile Düzce, Zonguldak ve Bartın’ın iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat uyarısı yaptı. Yağışların bugün 13.00 ile 23.00 arasında etkili olması bekleniyor.

Düzce Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısını paylaştı. Yapılan uyarıda, “Son değerlendirmelere göre; 24 Mayıs 2026 Pazar günü Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Bolu, Karabük çevreleri ile Düzce, Zonguldak ve Bartın’ın iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Yağışların bugün 13.00 ile 23.00 saatleri arasında etkili olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin