Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 13:00 tarihinde yayınlandı
0

Şirinevler SYM Anasınıfı Öğrencilerinden Başkan Vergili’ye Teşekkür Ziyareti

Şirinevler SYM  Anaokulu öğretmen, veli ve öğrencileri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Aileleri eşliğinde Belediye’ye gelen minik öğrenciler Başkan Rafet Vergili ile görüşerek çiçek takdim ettiler. Neşeli dakikaların yaşandığı ziyarette Başkan Vergili, minik öğrencilere Belediye’nin temel görev ve sorumlukları hakkında bilgi verdi. Ardından minik öğrencilere ikramlarda bulunan Başkan Vergili, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezimizde bulunan Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velilerimizin bizleri ziyaretini memnuniyetle karşıladık. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim. Belediye olarak yapmış olduğumuz Sosyal Yaşam Merkezlerimizde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için destek veriyoruz. Bu kapsamda her zaman önceliğimizi eğitimden yana olarak kullanacağız” dedi.

Daha sonra öğretmen, veli ve öğrenciler Başkan Vergili’ye eğitime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür plaketi ve hediye takdim ettiler. Başkan Vergili ziyaretin sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
huzurevinde cikan yangin kontrol altina alindi E3hfheUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Huzurevinde çıkan yangın kontrol altına alındı

Düzce’de Kızılay Huzurevinde asansörden kaynaklı çıkan yangın kontrol altına alındı. Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, “Çok şükür bir problem yaşanmadı. Yaşlılarımızın tahliyesini yaptık. Bir kısmı ilçe devlet hastanemize bir kısmı ise Karayolları misafirhanesine gönderildi” ifadelerini kullandı.

Yangın, gece saatlerinde Kaynaşlı‘da bulunan Kızılay Akçakoca Huzurevi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre asansör akülerinin bulunduğu bölgede belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Dumanların sardığı binayı fark eden personeller durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Düzce Belediyesi’nden 6, Kaynaşlı Belediyesi’nden ise 2 itfaiye aracı kısa süre içerisinde bölgeye sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler 25’i yatalak 54 huzurevi Sakinini bulunduğu yerden çıkararak bina dışına tahliye etti. Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal, Kızılay Batı Karadeniz Afet Depo Müdürü İsmail Hakkı Duru ve ilgili kurum amirleri bölgeye gelerek yangın hakkında bilgiler alırken, tahliye edilen vatandaşlarla da bir araya geldi.

“Çok şükür bir problem yaşanmadı”

Yangın ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Kaynaşlı Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, “Bu gece 01.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezimize düşen ihbar ile Düzce Belediyesi’nden 6 itfaiye aracı, Kaynaşlı Belediyesi’nden 2 itfaiye aracı yangına müdahale etmiş olup, çok şükür ki yaşlılarımızla ilgili bir problem yaşanmamıştır. Kaynaşlı Kızılay Huzurevinde hali hazırda 59 misafirimiz var. 5’i izinde olup 54 yaşlımız ilçe devlet hastanemiz, karayollarına ait kamu misafirhanesinde bu gece misafir kalacaklardır. Geçmiş olsun diyoruz. İtfaiye ekiplerinin aktardığı kadarıyla yangının çıkış nedeni asansörden kaynaklı olduğunu ifade etmekteler. Yaşlılarımız tahliyesi noktasında emniyetimiz, jandarmamız, Kaynaşlı Belediye personelimiz, sağlık teşkilatımız ve Kızılay personelimiz birlikte yardımcı oldular” dedi.

Tahliye edilen 54 kişiden 25’i Kaynaşlı Devlet Hastanesi’ne gönderilirken kalan yaşlılar ise Karayolları Misafirhanesi gönderildi. Huzur evinde yangın kontrol altına alınırken, dumanın tahliye çalışmalarına başlandı.

Konu ile ilgili ise inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin