Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 13:00 tarihinde yayınlandı
0

Şirinevler SYM Anasınıfı Öğrencilerinden Başkan Vergili’ye Teşekkür Ziyareti

Şirinevler SYM  Anaokulu öğretmen, veli ve öğrencileri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Aileleri eşliğinde Belediye’ye gelen minik öğrenciler Başkan Rafet Vergili ile görüşerek çiçek takdim ettiler. Neşeli dakikaların yaşandığı ziyarette Başkan Vergili, minik öğrencilere Belediye’nin temel görev ve sorumlukları hakkında bilgi verdi. Ardından minik öğrencilere ikramlarda bulunan Başkan Vergili, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezimizde bulunan Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velilerimizin bizleri ziyaretini memnuniyetle karşıladık. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim. Belediye olarak yapmış olduğumuz Sosyal Yaşam Merkezlerimizde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için destek veriyoruz. Bu kapsamda her zaman önceliğimizi eğitimden yana olarak kullanacağız” dedi.

Daha sonra öğretmen, veli ve öğrenciler Başkan Vergili’ye eğitime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür plaketi ve hediye takdim ettiler. Başkan Vergili ziyaretin sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.

Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin