Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2017 13:34 tarihinde yayınlandı
0

Şirinevler Mahallesi Katlı Otopark ve Pazar Yeri Projesinin Yaya Alt Geçit İnşaatına Başlandı

Karabük Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Şirinevler Mahallesi Katlı Otopark ve Pazar Yeri projesinin yaya alt geçit inşaatına başlandı.

Şirinevler Mahallesinde 3 katlı yer altı otoparkı ile üst kısmında yer alacak pazar yeri projesi inşaat çalışması devam ederken Şirinevler Mahallesi kapalı pazar yerine Şirinevler Ticaret Merkezi önünden yayaların geçişi için alt geçit çalışması devam ediyor. Çalışmalardan dolayı Karabük Belediyesi olarak verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı Karabük halkından özür dileriz.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2222
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Mayıs, 2026 15:12 tarihinde yayınlandı
0

“Ailemle Ormanlar İçin El Ele” doğa yürüyüşü düzenlenecek

Safranbolu ilçesinde, 2025–2035 Aile ve Nüfus 10 Yılı etkinlikleri kapsamında “Ailemle Ormanlar İçin El Ele” doğa yürüyüşü düzenlenecek.

Aile bağlarını güçlendirmek ve çevre bilincini artırmak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 17 Mayıs 2026 Pazar günü saat 11.00’de başlayacak. Yürüyüş, Sarıçiçek Köprücek Mevkii’nden başlayıp Sarıçiçek Göleti’nde sona erecek.

Doğayla iç içe gerçekleştirilecek etkinlikte vatandaşlar aileleriyle birlikte yürüyüş yaparak hem sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekecek hem de ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturacak.

Yetkililer, “Geleceğimiz için el ele, ormanlarımız için omuz omuza” sloganıyla düzenlenecek etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin