Sırçalı Kanyonuna Hint Keneviri eken 2 kişi yakalandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2017 14:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Sırçalı Kanyonuna Hint Keneviri eken 2 kişi yakalandı

Safranbolu İlçesi’nde bulunan Sırçalı Konarı Kanyonu’ndaki ağaçlık bölgede Jandama ekipleri tarafından yapılan operasyonla  59 kök hintkeneviri ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.
İlçeye bağlı Yukarı Çiftlik Köyü mevkiinde bulunan Sırçalı Konarı Kanyonundaki ağaçlık bölgeye hintkeneviri ekildiğinin tespit edilmesinin ardından jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Ektikleri hintkenevirlerinin bir bölümünü topladıktan sonra geri dönen iki şüpheli bölgede arama yapan jandarma ekiplerine yakalandı. C.E. ve E.K., hintkenevirleriyle birlikte suçüstü yakalanırken ektikleri 59 kök hintkeneviri de jandarma ekipleri tarafından söküldü. Gözaltına alınan iki şüpheli işlemleri için İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

 

 

 

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin