Sinop’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 71 bin 484 oldu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Şubat, 2024 08:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Sinop’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 71 bin 484 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Ocak ayı sonu itibariyle Sinop’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 71 bin 484 oldu.

Sinop’ta Ocak ayı sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı toplam 71 bin 484 adet taşıtın yüzde 49,1’ini otomobil, yüzde 16,3’ünü motosiklet, yüzde 14,’ünü kamyonet, yüzde 14,’ünü traktör, yüzde 3,2’sini kamyon, yüzde 2,5’ini minibüs, yüzde 0,4’ünü otobüs ve yüzde 0,4’ünü özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Ocak ayında 423 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Sinop’ta Ocak ayında 423 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Trafiğe kaydı yapılan toplam 423 adet taşıt içinde motosiklet yüzde 51,3 ile ilk sırada yer aldı. Bunu yüzde 32,4 ile otomobil, yüzde 9 ile kamyonet, yüzde 5,2 ile traktör takip etti. Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı geçen aya göre 8 adet azaldı. Sinop’ta Ocak ayında trafiğe kaydı yapılan toplam taşıt sayısı bir önceki aya göre 8 adet azaldı.

Ocak ayında bin 642 adet taşıtın devri yapıldı

Devri yapılan toplam bin 642 adet taşıt içinde otomobil bin 28 adet ile ilk sırada yer aldı. Otomobili sırasıyla 243 adet ile kamyonet, 144 adet ile motosiklet ve traktör takip etti. Ocak ayında devri yapılan taşıtların 83 adedini ise minibüs, otobüs, kamyon ve özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin