Sinop’un Ayancık ilçesinde etkili olan kar ve fırtına, kestane ağacının devrilmesine neden oldu.
Edinilen bilgiye göre olay, Sinop’un Ayancık ilçesi Gökçebel köyünde meydana geldi. Köyde etkisini gösteren kar ve fırtına nedeniyle bir kestane ağacı yolun üzerine devrildi. Ağacın devrilmesi sonucu yol bir süre ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri olay yerine ulaşarak devrilen ağacı kaldırarak yolu tekrar trafiğe açtı. Zorlu hava şartlarına rağmen yapılan müdahale, trafiğin tekrar güvenli bir şekilde işlemesini sağladı.


0
Sinop’ta fırtına ağaç devirdi, yol trafiğe kapandı
0
0
Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

