Sinop’un Ayancık ilçesinde etkili olan kar ve fırtına, kestane ağacının devrilmesine neden oldu.
Edinilen bilgiye göre olay, Sinop’un Ayancık ilçesi Gökçebel köyünde meydana geldi. Köyde etkisini gösteren kar ve fırtına nedeniyle bir kestane ağacı yolun üzerine devrildi. Ağacın devrilmesi sonucu yol bir süre ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri olay yerine ulaşarak devrilen ağacı kaldırarak yolu tekrar trafiğe açtı. Zorlu hava şartlarına rağmen yapılan müdahale, trafiğin tekrar güvenli bir şekilde işlemesini sağladı.


59
Sinop’ta fırtına ağaç devirdi, yol trafiğe kapandı
196
Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı
Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

