Reklam
Reklam
sinopta dereler tasti BmLJtWNL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0

Sinop’ta dereler taştı

Sinop’ta etkili olan sağanak yağışlar sonrası, Sarıkum Gölü’ne giden dereler taştı.

Sinop’ta yaklaşık 3 gündür etkili olan yağış sonrası Sinop-Ayancık yolunda Sarıkum Gölü’ne akan dereler taştı. Taşan dereler, çevredeki ormanlık alanlar ve yolları su altında bıraktı. Sarıkum Gölü çevresindeki derelerin taşmasıyla birlikte, bölgedeki ormanlık alanlar da büyük zarar gördü. Su seviyesinin yükselmesi nedeniyle ağaçlar da sular altında kaldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
20 Mayıs, 2026 11:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da bağış köprüsü kuruldu

Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı, Kurban Bayramı boyunca hayırseverlerin kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için köprü görevi üstlenecek.

Safranbolu Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Hayır Çarşısı aracılığıyla Kurban Bayramı’nda dayanışma ve paylaşma ruhunun yaşatılacağı belirtildi.

Bayram süresince vatandaşların bağışlarını kolaylıkla ulaştırabilmesi amacıyla ekiplerin sahada olacağı aktarılan açıklamada, bağış kabul işlemlerinin bayram boyunca 09.30-18.30 saatleri arasında görevli personelin kontrolünde gerçekleştirileceği ifade edildi.

Açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına katkıda bulunmak isteyen vatandaşların, 0534 648 30 71 numaralı telefondan belediye ekiplerine ulaşabileceği ya da Emek Mahallesi Asude Sokak’taki Hayır Çarşısı’na bizzat giderek bağışlarını teslim edebileceği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin