Sinop’ta bir gün arayla 2. ölü yunus karaya vurdu - Karabük Haber Postası
sinopta bir gun arayla 2 olu yunus karaya vurdu BLrpmzR9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sinop’ta bir gün arayla 2. ölü yunus karaya vurdu

Sinop’ta bir gün ortayla 2. meyyit yunus kıyıya vurdu.

Sinop’un güney kıyısında bugün sabah saatlerinde gezintiye çıkan vatandaşlar, kumun üzerinde hareketsiz bir yunus gördü. Olayı çabucak yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi yetkilileri sevk edildi.

9 Mart Pazar günü de Vilayet Özel Yönetimi Karakum Toplumsal Tesisleri kıyısında bir meyyit yunus kıyıya vurmuştu. Bir gün ortayla meydana gelen bu ikinci olay, etraf sakinlerinde telaşa yol açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin