Sinop’ta 10 ton hamsiye el konuldu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Sinop’ta 10 ton hamsiye el konuldu

Sinop’ta yapılan balık denetimlerinde yasal boyun altında avlandığı belirlenen 10 ton hamsiye el konuldu.

Sinop İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerince küçük boy balık avcılığının önlenmesi için sahil şeridinde, balıkçı barınaklarında ve balık nakillerinde kapsamlı kontroller devam ediyor. Bu kapsamda, Ayancık ve Türkeli ilçelerinde su ürünleri nakil araçlarında yapılan denetimlerde yasal boyun altında avlandığı tespit edilen 10 bin kilo hamsi balığına el konuldu. Avlanan şahıslar hakkında ise 1380 sayılı Kanun gereği idari işlem uygulandı.

Denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 8
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Nisan, 2026 14:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, Bakanlar Başkanlığındaki VKS toplantısına katıldı

Karabük Valisi Oktay Çağatay, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in başkanlığında Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden düzenlenen toplantıya katıldı. Türkiye genelinde 81 ilin valisinin iştirak ettiği toplantıda, güvenlik ve eğitim başta olmak üzere çeşitli konular ele alındı.

Karabük’ten toplantıya katılan Vali Çağatay’a; İl Jandarma Komutanı İsmail Gökçek, İl Emniyet Müdür Vekili Erdem Kadıoğlu ve İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş eşlik etti.

Toplantıda, ülke genelinde yürütülen güvenlik tedbirleri, eğitim alanındaki güncel gelişmeler ve kurumlar arası koordinasyon konuları değerlendirildi. VKS üzerinden gerçekleştirilen görüşmede, illerdeki uygulamaların etkinliğinin artırılması ve mevcut çalışmaların daha verimli hale getirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin