Reklam
Reklam

Sinop hamsisi 40 liraya düştü

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ekim, 2023 21:14 tarihinde yayınlandı
0

Sinop hamsisi balık sezonunun başladığı günden bu yana yarı yarıya ucuzladı. 80 liradan sezona merhaba diyen hamsi, 40 liradan alıcı buluyor.

Tezgahlarda hamsi bolluğu yaşanıyor. Sinop hamsisi bu yıl 80 liradan satılmaya başlanmıştı. Bugünlerde 40 liradan satılan hamsi hem satıcının hem müşterinin yüzünü güldürüyor. Lezzeti ve fiyatı nedeniyle tercih edilen hamsi, Sinop tezgahlarında en çok satılan balık oldu.

Balık satıcısı İbrahim Gündoğdu, yaptığı açıklamada, “Hamsimiz bol, vatandaş bol bol hamsilerini yiyor. Hamsilerimiz Sinop’tan çıkıyor ve çok harika hamsiler. Bol ve ucuz. 40 lira civarında 35 ile 50 lira arasında değişen fiyatlar var ama bugünkü fiyatlarımız 40 lira. Balıklar gayet bol bu enflasyonda vatandaşın yiyebileceği en nezih, en proteinli balıklar” dedi.

Müşterilerin balık tezgahlarında hamsi sırasına girdiği görüldü. Hamsinin fiyatlarının ucuzlamasından memnun olduklarını ifade eden müşteriler, herkesin hamsi alması tavsiyesinde bulunuldu. Tezgahlarda yer alan diğer balıklardan mezgit 60 TL, palamut 200 TL, zargana 150 TL, tirsi 40 TL’den satışa sunuldu. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te asfalt sezonu başladı

karabukte asfalt sezonu basladi FMp8yrSf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi tarafından 2026 yılı asfalt sezonunun startı Ovacık ilçesinde düzenlenen programla verildi.

Ovacık’ta gerçekleştirilen asfalt serim programına Ovacık Kaymakamı Öznur Güler Kıyak, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda, 2026 yılı asfalt sezonu kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilirken, kırsal bölgelerde ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Karabük İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yeni sezonda da vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmanın hedeflendiği ifade edilerek, belirlenen program doğrultusunda köy yollarında asfalt çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, asfalt sezonunun Karabük’e ve ilçelere hayırlı olması temennisinde bulunularak, sahada görev yapan personele kazasız ve sorunsuz bir çalışma dönemi dilendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin