Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Haziran, 2022 14:01 tarihinde yayınlandı
0

“Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirilen “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” Projesi kapsamında Karabük’te 6 bin çocuk sinema ile buluştu.

2021-2022 eğitim öğretim yılı Mayıs ve Haziran aylarında uygulanan proje kapsamında  Karabük Merkez, Eskipazar, Ovacık ve Yenice İlçesinde bulunan öğrenciler Merkez ilçe KARES AVM ve ONEL AVM de bulunan sinemalarda; Eflani ve Safranbolu İlçesinde  bulunan öğrenciler ise Safranbolu ATA Merkezde bulunan sinemada arkadaşlarıyla birlikte keyifle film izlediler.

Sinema etkinlikleri ile ilgili değerlendirme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş;

“Proje ile öğrencilerimizde ve toplumda millî ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek öğrencilerimizi hayata hazırlamak, kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerin hayal gücünün gelişmesine imkân sağlamak, anı kültürü oluşturmak ve çevresine daha duyarlı bireyler yetiştirmek amaçlanmıştır.

Öğrencilerimizin ve velilerimizin mutluluğu, akademik başarı ile birlikte onların sosyal, kültürel ve sportif anlamda çok yönlü olarak kendilerini geliştirmesi, gerçekleştirmesi bizim için çok değerli ve önemli. Onlar mutlu oldukça biz daha mutlu oluyoruz. Bu anlamda Bakanımız Sayın Mahmut Özer liderliğinde Valimiz Sayın Fuat Gürel himayelerinde ve Müdürlüğümüz koordinesinde eğitim-öğretim faaliyetlerinde atılan her adımı geleceğimizin teminatı kıymetli öğrencilerimiz için “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye” şuuruyla atıyoruz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin