Gençlerbirliği Teknik Yöneticisi Sinan Kaloğlu, Çorum deplasmanından 3 puanla ayrıldıkları için keyifli olduklarını söyledi.
Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda karşılaştığı Çorum FK’yı 1-0 mağlup etti. Maçının akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Yöneticisi Sinan Kaloğlu, Çorum’dan 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini belirterek, “İlk yarı prestijiyle stratejilerimiz tuttu. Lakin birkaç tane ferdi kusurdan ötürü konum verdik. Maçın kırılma anlarında kaleci Ertuğrul’un performansı olağanüstüydü. Bütün kadro olarak uğraş ettik fakat 2-0 olacak bir konum vardı Amilton ile, onu değerlendirseydik daha farklı olabilirdi. Futbolcularımızın kimileri kamp görmedi. Maçlar başladığında gelenler oldu. Amilton da bunlardan bir tanesi” dedi.
Galibiyetle ayrılmanın âlâ bir sonuç olduğunu anlatan Kaloğlu, “Bu tip maçlar zordur. Rakipte yeterli. Buradan 3 puanla ayrılmak bizim için çok hoş bir sonuç. Ligin başından itibaren şiddetli rakiplerle oynuyoruz. Bu maçlara karşın Çorum maçını başka tutuyorum. Sonuçtan memnunum, sonuçtan memnunum fakat çok durum verdiğimiz için mutsuzum. Bunu futbolcu kardeşlerimle konuşacağım. Hepsiyle gurur duyuyorum. Canla, başla gayret ediyorlar inşallah böylede devam edeceğiz” formunda konuştu.


Sinan Kaloğlu: “Çorum deplasmanından 3 puanla ayrılmak sevindirici”
Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

