Trabzonspor’un Demokratik Kongolu forveti Simon Banza, Adana Demirspor karşısında attığı iki golle birlikte gol krallığı yarışında Beşiktaş’ın İtalyan futbolcusu Ciro Immobile ile gol sayısını eşitledi.
Sezon başında Portekiz ekibi Braga’dan bir yıllığına kiralık olarak kadroya katılan Banza, Trabzonspor’un hücum hattının en etkili isimlerden biri haline geldi. Bordo-mavililerin bu sezon Süper Lig’de attığı 17 golün 8’izi Banza’dan geldi.
Banza, Konyaspor, Adana Demirspor ve Fenerbahçe karşısında 2’şer, Hatayspor ve Göztepe karşısında ise 1’er kez gol sevinci yaşadı. 28 yaşındaki futbolcu, attığı 8 golün 4’ü penaltıdan kaydetti.
0
Simon Banza, gol krallığında zirvede
0
0
Karabük amatör futbol liginde play-off yarı final maçları tamamlandı
Karabük’te 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off yarı final müsabakaları tamamlandı.
Karabük 1.Amatör Lig Play-Off final karşılaşması Safranboluspor ve Eskipazar Belediyespor takımları arasında oynanacak.
Karabük Onur Futbol Sahası’nda oynanan yarı final maçlarında Safranboluspor rakibi Yortanspor’u 4-1, Eskipazar Belediyespor rakibi Safranbolu Bağlar Spor Kulübü’nü 5-3 mağlup ederek finale isimlerini yazdırdı.
Final maçını kazanan takım direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’in yükselerek (BAL) Karabük’ü temsil etmeye hak kazanacak.
Karabük 1.Amatör Lig Play-Off final karşılaşmasının 10 Mayıs Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanması bekleniyor.

