Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2023 14:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şile sahilinde önlem alındı, bulunan mühimmat imha edildi

İstanbul Şile’de geçtiğimiz günlerde tespit edilen en az 28 mühimmat, Sualtı Savunma Komutanlığı (SAS) tarafından imha edildi.

İstanbul’un Şile ilçesi Sofular Mahallesi plajında denize giren vatandaşlar tarafından mühimmat görülmüştü. İhbar üzerine olay yerine gelen Sualtı Savunma Grup Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı ve en az 28 adet mühimmat olduğu tespit edildi. Şile sahilinde önlem alındı, bulunan mühimmat imha edildi SAS timleri tarafından bölgede tarama faaliyeti devam ederken, tespit edilen mühimmat, bin 200 metrelik yarı çaplı sahada yerleşim yerlerinde ve plajlarda gerekli emniyet tedbirlerin alınması sonrasında imha edildi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin