Karabük’te iddiaya göre alacak-verecek kavgasında bir kişinin silahlı saldırıdan kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 100. Yıl Mahallesi 1023. Sokak’ta meydana geldi. İsimleri öğrenilemeyen 2 şahıs iddiaya göre alacak-verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile birbirine giren şahısları, o sırada bölgede oturan gençler ayırmaya çalıştı. Daha sonra kavgaya karışanlardan birinin dükkana girip silahını alması üzerine diğeri aracına binip hızla olay yerinden uzaklaştı. Dükkandan çıkan şahsın silahını uzaklaşan aracın arkasından ateşlediği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.


Silahlı saldırıdan saniyelerle kurtuldu
OĞUZ SAVCI ANKARA’YA ATANDI! YENİ ADLİYE BİNASININ KARABÜK’E KAZANDIRILMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ VARDI…
Karabük’ün yakından tanıdığı cezaevi ve basın savcılığı görevini yürüten, Karabük Cumhuriyet Başsavcı Vekili/Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, bugün yayımlanan 2026 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Savcısı ve olarak atandı.
Karabük’te görev yaptığı süre boyunca Karabük Adliyesinin gelişimine büyük katkı sağlayan, ihalesi tamamlanan yeni Karabük Adliye binasının şehre kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, terfi niteliğinde bir atama ile Ankara Cumhuriyet Savcılığına atandı.
Geçtiğimiz aylarda kaleme aldığı “Türk Ceza Kanununun Uzayda İşlenen Suçlara Uygulanabilirliği” adlı kitabı ve hukuk alanındaki makaleleri ile başarılı çalışmalara da imza atan Savcı Yılmaz’ın, Ankara’ya atanması görev yaptığı Karabük Adliyesinde büyük üzüntü yarattı.
Karabük’e yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’a teşekkür eder, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar dileriz.

