Karabük’te iddiaya göre alacak-verecek kavgasında bir kişinin silahlı saldırıdan kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 100. Yıl Mahallesi 1023. Sokak’ta meydana geldi. İsimleri öğrenilemeyen 2 şahıs iddiaya göre alacak-verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile birbirine giren şahısları, o sırada bölgede oturan gençler ayırmaya çalıştı. Daha sonra kavgaya karışanlardan birinin dükkana girip silahını alması üzerine diğeri aracına binip hızla olay yerinden uzaklaştı. Dükkandan çıkan şahsın silahını uzaklaşan aracın arkasından ateşlediği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.


Silahlı saldırıdan saniyelerle kurtuldu
Karabük İl Genel Meclisi’nde Haziran ayı mesaisine başladı
Karabük İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında başladı. İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ilk oturumda gündem maddeleri görüşülürken, Başkan Kirman yaptığı konuşmada son günlerde yaşanan yoğun yağışların etkilerine değindi.
Karabük’te etkili olan yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde heyelan, sel ve şev kaymalarının meydana geldiğini belirten Başkan Kirman, İl Özel İdaresi ekiplerinin yaşanan olumsuzluklara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ettiğini söyledi.
Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve ulaşımın güvenli şekilde sürdürülebilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Meclis Başkanı Kirman, kapanan yolların kısa sürede yeniden ulaşıma açıldığını kaydetti. Sahada görev yapan ekiplere teşekkür eden Kirman, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
İl Özel İdaresi’nin içme suyu, kanalizasyon, tarımsal altyapı, eğitim ve diğer yatırım alanlarındaki çalışmalarını da planlanan program doğrultusunda sürdürdüğünü vurgulayan Kirman, İl Genel Meclisi olarak Karabük’ün her noktasına hizmet ulaştırma sorumluluğuyla hareket ettiklerini ifade etti.
Birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akıl ve istişare kültürüyle çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Kirman, alınacak kararların Karabük ve ilçeleri için hayırlı olmasını temenni ederek Haziran ayı meclis toplantılarının verimli geçmesini diledi.
Konuşmanın ardından gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Kalan gündem maddelerinin ise hafta boyunca yapılacak toplantılarda ele alınacağı öğrenildi.

