Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Eylül, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Silah çekip silah patlamayınca kaçan şahıs tutuklandı

Samsun’da bir kişiye silah çekip tetik düşürmesine rağmen silah patlamayınca kaçan şahıs yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde yaklaşık bir ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre B.A. (27), aralarında husumet bulunan L.B.’ye (27) silah çekip ateş etmek istedi. Tetiği çekmesine rağmen silah ateş almayınca kaçan B.A., dün Atakum ilçesinde polis tarafından 1 adet ruhsatsız tabancayla birlikte yakalandı. 4 ayrı suçtan da aranması olduğu öğrenilen B.A., Tekkeköy Polis Merkezine teslim edilerek bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.A. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta kelkit cayi tasti koyu su basti pkEK2nJ8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta Kelkit Çayı taştı, köyü su bastı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde taşkın ve su baskınları yaşandı. Erbaa ilçesine bağlı Tepekışla köyünde taşkın suları ev ve seralara zarar verirken, vatandaşlar tedbir amacıyla köyü boşalttı.

Tokat’ta etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kent genelinde dereler ve çayların su seviyesinin yükselmesi ile su baskınları ve taşkınlar meydana geldi. Kelkit Çayı’nın taşması sonucu Erbaa ilçesine bağlı Tepekışla köyünde bazı evleri su bastı. Vatandaşlar tedbir amacıyla köyü boşaltırken, bazı işletmelerin önüne suyun ilerlemesini engellemek amacıyla topraktan set oluşturuldu. Bölgede bulunan seralar da taşkından etkilenerek su altında kaldı. Ekiplerin bölgede çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

“Bir umut bekliyoruz”

Köy sakinlerinden Sezgin Baş, evleri su bastığını söyleyerek, “Kelkit Çayı’nın taşması ve baraj kapaklarının açılması sonucu köyümüzdeki evleri su bastı. Çok şükür ahırımızda hayvanlarımız yoktu. Komşularımız ise hayvanlarını başka ahırlara taşıdı. Yetkililer, tedbir amacıyla evlerin boşaltılması için anonslar yapıyor. Suyun 1-1.5 metre kadar yükseleceğini söylüyorlar. Bir umut bekliyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin