Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Aralık, 2015 08:37 tarihinde yayınlandı
0

Sigortalıların Tescilleri Toplantısı Devrek’te Gerçekleştirildi

ZONGULDAK SGK Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından Devrek Sosyal Güvenlik Merkezi’nde toplantı gerçekleştirildi.
SGK İl Müdürlüğü tarafından ilçeler arasında kaynaşma ve birliktelik sağlanması amacıyla sigortalıların tescilleri toplantısı Devrek SGM’de gerçekleştirildi. İl Müdürü Çiğdem Acar’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda SGM yetkilileri hazır bulundu. Toplantıyı değerlendiren Acar, “Sürekli İl Müdürlüğümüz genelinde yapmış olduğumuz toplantımızı bu kez Devrek SGM’de gerçekleştirdik. 4/B sigortalılarımızın tescilleri konusunda İşlem birliği olması açısından toplantı düzenledik. Bu tarz toplantılarımız devam edecek ve ilçeler arası kaynaşma ve bu sayede birliktelikte sağlanmış olacak” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Mayıs, 2026 10:40 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’e Gençlik ve Sporda 5 Milyarlık Yatırım

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, Karabük’e gençlik ve spor alanında son 24 yılda yaklaşık 5 milyar liralık yatırım kazandırıldığını açıkladı.

Salt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gençlere yönelik yatırımların hız kesmeden sürdüğünü belirterek, “Türkiye Yüzyılı’nın mimarı gençlerimizdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yatırım yapmayı sürdürüyoruz” dedi.

Karabük’ün spor altyapısında büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade eden Salt, 2002-2026 yılları arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 68 tesisin hizmete kazandırıldığını söyledi. Kentte 10 öğrenci yurdu, 2 stadyum, 8 spor salonu, 5 gençlik merkezi, olimpik yüzme havuzu, açık spor alanları ve sentetik futbol sahalarının gençlerin hizmetinde olduğunu kaydetti.

80 BİN SPORCU KARABÜK’TE AĞIRLANDI

Karabük’ün artık ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının önemli merkezlerinden biri haline geldiğini vurgulayan Salt, yalnızca 2026 yılı içerisinde yaklaşık 7 bin sporcu ve antrenörün kentte ağırlandığını ifade etti.

2002-2026 yılları arasında ise toplam 80 bine yakın sporcu ve antrenörün Karabük’e geldiğini belirten Salt, spor turizminin şehir ekonomisine de önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.

CİMNASTİK SALONU YAZ AYLARINDA AÇILACAK

Yenimahalle’de yapımı devam eden cimnastik salonunda çalışmaların son aşamaya geldiğini açıklayan Salt, modern tesisin yaz aylarında hizmete açılmasının hedeflendiğini söyledi.

Karabük’te gençlik ve spor yatırımlarının artarak devam edeceğini belirten Salt, gençlerin daha donanımlı ortamlarda eğitim, spor ve sosyal faaliyetlerini sürdürebilmeleri için çalışmaların süreceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin