“Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” Toplantısı Düzenlendi - Karabük Haber Postası
67aaf1cb1e29f
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Şubat, 2025 09:45 tarihinde yayınlandı
0
0

“Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” Toplantısı Düzenlendi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğiyle, “Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Başkanı Levent Korkut, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür Yılmaz, TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Meclis üyeleri, TOBB Sigorta Acenteleri İl Temsilcisi Kamil Ünal ve KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya katıldı.

Toplantının ana gündem maddesinde, sektörün karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri tartışıldı. Türkiye genelindeki sigorta acentelerinin mesleki gelişimi üzerine bilgiler verilirken, Karabük’teki sigorta acenteleriyle ilgili de özel değerlendirmeler yapıldı. Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantı sonrası, değerli bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda ataturk alanindaki viyaduklerin alti dinlenme alani olacak CThCdW9G
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da Atatürk Alanındaki viyadüklerin altı dinlenme alanı olacak

Trabzon’da Atatürk Alanı’nda yer alan viyadüklerin altı modern bir dinlenme alanına dönüştürülecek. Oturma alanları ve peyzaj düzenlemeleriyle yeşil dokuya kavuşturulacak olan alanın, Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması hedefleniyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan’da uzun yıllar dolmuş durağı olarak kullanılan viyadük altını, modern bir yaşam alanına dönüştürmek için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın iş birliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında, şehir merkezinde vatandaşların nefes alabileceği yeni bir dinlenme alanı oluşturulması hedefleniyor. Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması planlanan projede; oturma alanları, düzenli peyzaj uygulamaları ve yeşil alanlar yer alacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çalışmanın bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlandığı vurgulanarak, “Yaya sirkülasyonunun oldukça yoğun olduğu meydan bölgemizde vatandaşların dinlenebileceği, vakit geçirebileceği ve nefes alabileceği bir sosyal alanı hayata geçiriyoruz. Viyadük altını yeniden düzenleyerek modern bir yaşam alanına dönüştürmemizin önemli bir ihtiyacı karşılayacağına inanıyoruz. Oturma alanları, peyzaj düzenlemeleri ve yeşil dokuyla birlikte bölgenin hem estetik açıdan değer kazanmasını hem de daha işlevsel hale gelmesini hedefliyoruz. Viyadük altı, şehir merkezinde vatandaşlarımızın günlük yaşamına katkı sunan yeni bir buluşma ve dinlenme noktası olacak” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin