“Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” Toplantısı Düzenlendi - Karabük Haber Postası
67aaf1cb1e29f
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Şubat, 2025 09:45 tarihinde yayınlandı
0
0

“Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” Toplantısı Düzenlendi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğiyle, “Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Başkanı Levent Korkut, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür Yılmaz, TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Meclis üyeleri, TOBB Sigorta Acenteleri İl Temsilcisi Kamil Ünal ve KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya katıldı.

Toplantının ana gündem maddesinde, sektörün karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri tartışıldı. Türkiye genelindeki sigorta acentelerinin mesleki gelişimi üzerine bilgiler verilirken, Karabük’teki sigorta acenteleriyle ilgili de özel değerlendirmeler yapıldı. Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantı sonrası, değerli bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
evinde kokain uyusturucu hap ve esrar ele gecti 3GMFr5VI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Evinde kokain, uyuşturucu hap ve esrar ele geçti

Samsun’un Atakum ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda sentetik hap, kokain ve esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince alınan istihbari bilgiler doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında, Atatepe Mahallesi’nde N.M.Y. (46) isimli şahsın ikametinde arama yapıldı.

Yapılan aramalarda 5 bin 573 adet sentetik ecza hap, 5 gram kokain, 5 gram kubar esrar ve 10 bin TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi. Operasyon kapsamında şüpheliyle bağlantılı olduğu tespit edilen U.K. (39) isimli şahsın motosikletinde yapılan aramada ise 54 adet sentetik ecza hap bulundu. ifadesi alınan U.K., serbest bırakılırken, gözaltına alınan N.M.Y. “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin