Reklam
Reklam
67aaf1cb1e29f
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Şubat, 2025 09:45 tarihinde yayınlandı
0

“Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” Toplantısı Düzenlendi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğiyle, “Sigorta Acenteleri Mesleki Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Başkanı Levent Korkut, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür Yılmaz, TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Meclis üyeleri, TOBB Sigorta Acenteleri İl Temsilcisi Kamil Ünal ve KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya katıldı.

Toplantının ana gündem maddesinde, sektörün karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri tartışıldı. Türkiye genelindeki sigorta acentelerinin mesleki gelişimi üzerine bilgiler verilirken, Karabük’teki sigorta acenteleriyle ilgili de özel değerlendirmeler yapıldı. Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantı sonrası, değerli bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin