blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2024 15:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şiddetli fırtına cami minaresini yıktı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde dün gece etkili olan sağanak ve fırtınada bir caminin minaresi otomobilin üzerine devrildi. Olay ilçeye bağlı Çıraklar köyünde meydana geldi. Dün gece yarısı etkili olan sağanak ve fırtınaya dayanamayan caminin minaresi imam Abdulsamet Şahin'in otomobilinin üzerine doğru yıkıldı. Şans eseri yaralanan olmazken, yıkılan minare otomobilde maddi hasar oluşturdu. Yıkılan minarenin kaldırılması için çalışma başlatıldı. Olayı duyup köye imamın babası Selahattin Şahin, "Can kaybı yok. Halimize şükretmek lazım. Allah'ım beterinden saklasın" dedi. blank blank blank blank

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin