Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2023 04:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sıcaktan bunalan şelaleye koştu

Düzce’de sıcak havadan bunalan vatandaşlar soluğu Aydınpınar Şelalesi’nde aldı.
Düzce’de hava sıcaklığı 35 dereceye kadar ulaştı. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar ise serinliği ile bilinen Aydınpınar Şelalesi’ne koştu. Kimi vatandaşlar suya girerken, kimileri ise şelalenin serinliğine kendisini bıraktı.
Ailesiyle birlikte şelaleye gelen Fevzi Ataseven, "Şehir merkezinde yanıyorduk. Aydınpınar Şelalesi’ne geldik. Burada daha serin, daha havadar, daha hoş bir ortam var. Burası çok ferah, çok serin bir yer. Herkesin buraya gelmesini isteriz. Şu anda bulunduğumuz yer 10 derece sıcaklığa sahip olabilir" dedi.

"Suya girdik serinledik"
Sıcak havadan bunaldıklarını tabir eden Ömer Ataseven ise "Hava çok sıcak. Şelaleye girip serinledik. Düzce’den kaçtık buraya geldik. Hava sıcaklığı merkezde çok yüksek. Kendimize serin bir yer ararken buraya geldik. Aydınpınar Şelalesi tam bize nazaran. Hem aile yeri hem de huzurlu bir ortamı var. Suya girdik serinledik. Suyun sıcaklığı 10 numaraydı. Ne soğuk ne sıcak. Serindi" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri pahalıya patladı: Kovalamaca ile yakalanan motosikletlilere 65 bin lira ceza

Düzce’de akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletliler kovalamaca sonrasında yakalandı. 3 şoföre 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı.
Olay, Kuzey Etraf Yolu’nda meydana geldi. Güzergah üzerinde akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletli küme trafik gruplarının takibine takıldı. Çamköy temas yoluna girerek süratle uzaklaşmaya başlayan motosiklet şoförleri trafik gruplarının kovalamacası sonrasında Koruköy Kavşağı’nda yakalandı. Orta sokaklara girerek kaçmaya devam eden şoförler ise şahin takımlarının çalışması ile yakalandı. Yapılan denetimlerde şoförlerin ehliyetsiz olduğu, kask takmadığı, adapsız ışıkların ve tarzına uygun olmayan aparatların olduğu belirlenince şoförlere 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı. 2 motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, grupların şok kontrollerinin ise devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.