karabuk
İmsak 05:50
Güneş 07:14
Öğle 13:07
İkindi 16:15
Akşam 18:49
Yatsı 20:08
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
shovkovskyi samsunspor cok guclu bir takim SDvZwcqF
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Shovkovskyi: “Samsunspor çok güçlü bir takım”

0 kaybettikleri Samsunspor’un çok güçlü bir grup olduğunu söyledi.
UEFA Konferans Ligi 2. hafta uğraşında Dinamo Kiev, deplasmanda Samsunspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Teknik Yönetici Oleksandr Shovkovskyi, açıklamalarda bulundu. Shovkovskyi, "Maçın başında gol yedik. Grubun morali biraz düştü. Boş kaleye goller kaçırdık. Gol konumlarını değerlendiremedik. Rakibimiz çok güçlü bir grup. İkinci yediğimiz gole kadar düzgün oynadık lakin şanslarımızı kullanamadık. Sıkıntı bir süreçten geçiyoruz. Genç kadrodan ortamıza 9 oyuncu katıldı. Avrupa’da kalan 4 maçımız için elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalışacağız. Açık konuşursak Ukrayna’daki durumlardan ötürü moralimiz yok. Yeni oyuncular bizim ülkemize gelmek istemiyor. Yeni oyunculara muhtaçlığımız var. Sonuçlar bu nedenle bu türlü makûs olabiliyor. Savaş başladıktan sonra akademimizdeki oyuncular yurt dışına gitti. Bugün yalnızca futbol için değil tüm Ukrayna için çok güç bir gün. Zira yalnız kaldık. Ülkemizdeki herkes bu husustan çok yoruldu. O nedenle yalnızca oyun konuşmak istiyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
safran
Berkay Doğan tarafından
03 Mart, 2026 13:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Gençler Çanakkale’de tarihle buluşuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Çanakkale Bir Destan” projesi kapsamında Safranbolu’dan 38 öğrenci, ecdadın izinde anlamlı bir tarih yolculuğuna çıktı.

Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünde düzenlenen uğurlama programında öğrenciler büyük bir heyecan yaşadı. Çanakkale ruhunu yerinde hissetmek, şehitlikleri ziyaret etmek ve milli mücadelenin izlerini yakından görmek amacıyla düzenlenen gezi programı kapsamında gençler, tarihi ve manevi değerlerle buluşacak.

Uğurlama törenine Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ile Gençlik Merkezi Müdürü Dursun Köseoğlu katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Müdürler, gençlere hayırlı yolculuklar dileyerek bu anlamlı ziyaretin milli bilinç ve tarih şuuru açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

“Çanakkale Bir Destan” projesi ile gençlerin tarih bilincinin güçlendirilmesi, milli ve manevi değerlerle bağlarının kuvvetlendirilmesi hedefleniyor. Program kapsamında öğrenciler, Çanakkale’de şehitlikler ve tarihi alanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin