Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Aralık, 2017 13:54 tarihinde yayınlandı
0

SGK’dan  Vatandaşın Ayağına Hizmet

Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Yıldırım, Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetlerini artık vatandaşın ayağına kadar getirdiklerini söyledi.

SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım; “Bilindiği gibi SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığının  birleşmesinden sonra Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü aynı çatı altında 20.05.2008 Tarihinden itibaren Merkezdeki Hizmet binasıyla, 23 Kasım 2009 tarihinden itibaren de Safranbolu Sosyal Güvenlik Merkeziyle yerinden hizmet anlayışıyla ilk günden buyana aynı heyecan ve şevkle çalışmalarını sürdürmektedir.

Yaptığımız çalışmalar ve girişimler neticesinde Münhal Denetim aracımız “Mobil SGM’ye dönüştürülmüş, Vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde Hizmet binası bulunmayan ilçelerimizde de bu Mobil araç ile Sosyal Güvenlik Kurumu olarak sunmuş olduğumuz hizmetleri, 01 Aralık 2017 tarihinden itibaren Resmi tatiller ve olağan dışı haller hariç olmak üzere, İlçe Merkezlerinin yoğun olduğu değerlendirilen tarihler dikkate alınarak her ayın ilk Pazartesi günü Eflani, Salı günü Yenice, Perşembe günü Eskipazar, Cuma günü Yortanpazarı ile her ayın ikinci Pazartesi günü  Ovacık ilçelerinde vatandaşlarımızın ayağına taşıyacağız.

Örnek verecek olursak, Sosyal Güvenlik Merkezi hizmet binası bulunmayan Eskipazar ilçesinden Vatandaşlarımızın emeklilik için müracaatı alınabilecek, sağlık aktivasyon işlemi yapılabilecek, hizmet dökümü alınabilecek, genel sağlık sigortası borcu ve diğer borçları olup olmadığını öğrenebilecek, bu ve bunun gibi kurumla ilgili  bütün hizmetleri bu araç içerisinden alma imkânı sağlanacaktır.

İlk turunu bitirdiğimiz ve büyük memnuniyet sağlayan bu uygulamamızda bizlere verdikleri destekten dolayı başta Kurumumuz Başkanı Sayın Dr.Mehmet Selim Bağlı’ya, Karabük Valimiz Sayın Kemal Çeber’e İlçe Kaymakamlarımız ve İlçe Belediye Başkanlarımıza teşekkür eder, Sosyal Güvenlik Kurumu olarak herkese sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede hafif ticari arac sarampole devrildi 1 olu 2 yarali 5D1hhnj1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin