Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Ocak, 2023 14:47 tarihinde yayınlandı
0

SGK, Tahakkuk ve Tahsilatta Türkiye Birincisi Oldu

2022 yılı Ekim ayı istatistiklerine göre Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürlüğü, SSK Prim Tahakkuk ve Tahsilat oranı %95,21 ile Türkiye Birincisi, %59,16 Bağ-Kur oranı ile Türkiye Beşincisi, %99,82 Emekli Sandığı oranı ile Türkiye Birincisi oldu.

Karabük Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü İsmail Yıldırım, Sosyal Güvenlik Kurumu  İl Müdürlüğünün  SSK ve Emekli Sandığı Prim Tahakkuk ve Tahsilat Oranı ile Türkiye Birincisi olduğunu söyledi.

İl Müdürü Yıldırım, “2022 yılı Ekim ayı istatistiklerine göre İl Müdürlüğümüz SSK Prim Tahakkuk ve Tahsilat oranı %95,21 ile Türkiye Birincisi, %59,16 Bağ-Kur oranı ile Türkiye Beşincisi, %99,82 Emekli Sandığı oranı ile Türkiye Birincisi olmuştur” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Yıldırım; “İl genelinde SSK’lı 47.436, Bağ-Kur’lu 6.306, Emekli Sandığı 12.794 olmak üzere toplam 66.446 aktif çalışan bulunmaktadır. Çalışanların il nüfusuna oranı ise %26,73 olarak gerçekleşmiştir. 2022 yılında 65.430 işlemin tamamı sonuçlandırılmış, 36.339 adet evrak başka kurumlara gönderilmiştir.

2022 yılında Yurt dışından gelerek sağlık belgesi talebinde bulunanların sayısı 139 Ülkemizden yurt dışına çıkanlara verilen belge sayısı 206 olarak gerçekleşmiştir.  2022 yılı Ekim ayı istatistiklerine göre aktif iş yeri sayısı 5.386’dır. 2022 yılında 19 Malulluk aylığı, 715 yaşlılık aylığı, 355 ölüm aylığı, 495 cenaze yardımı işlemleri gerçekleştirilmiştir.

2022 yılında 1972 askerlik borçlanması ile 903 doğum borçlanması işlemi yapılmıştır.

Kısa vadeli sigorta servisince hastalık, iş kazası, analık ve emzirme yardımları olmak üzere toplam 31.815 kişiye 38 Milyon 605 Bin 308 TL ödeme gerçekleştirilmiştir.

2022 yılı Ekim ayı istatistiklerine göre Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürlüğü SSK Prim Tahakkuk ve Tahsilat oranı %95,21 ile Türkiye Birincisi, %59,16 Bağ-Kur oranı ile Türkiye Beşincisi, %99,82 Emekli Sandığı oranı ile Türkiye Birincisi olmuştur.. .

2022 yılında 479 işyeri ve 6.763 sigortalı denetlenmiş denetimler sonucu 23.745 TL prim tahakkuk ettirilmiştir” dedi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin