blank
Mustafa Akgün tarafından
27 Ağustos, 2025 11:18 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

SGK İl Müdürü Yıldırım, Esnafla Bir Araya Geldi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım, Karabük Sağlık, Temizlik, Güzellik ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Erol Işık’ın daveti üzerine, odaya kayıtlı işverenler ve sektör temsilcileriyle buluştu.

“Bilgilendirme ve Rehberlik Faaliyetleri” kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, sektörün çalışma hayatına ilişkin sorunları masaya yatırıldı. Kayıt dışı istihdamla mücadele, teşvik ve destekler hakkında bilgilendirme yapılırken, işverenlerin görüş ve önerileri dinlendi. Çözüm odaklı istişarelerle sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıya; Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç, Ticaret İl Müdürü Gamze Aydın, İŞKUR İl Müdürü Sinan Karademir, Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Emin Ünal, Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Hasan Şahin ve Karabük Sağlık, Temizlik, Güzellik ve Berberler Esnaf Odası Genel Sekreteri Filiz Çerçi de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kuyumcudan 50 gram altın çaldı

Samsun’da bir kuyumcudan 50 gram altın çalan kuşkulu, polis takımlarınca kısa müddette yakalandı.
Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi‘ndeki bir kuyumcuda dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kuyumcu dükkanındaki tezgah üzerinden 50 gram altın çalındı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları, Hırsızlık Ofis Amirliği ile koordineli formda yürüttüğü çalışmada şüphelinin U.Ş. (30) olduğunu tespit etti. Yapılan operasyonla kuşkulu, çaldığı altınla birlikte yakalandı. Ele geçen altınlar kuyumcuya teslim edildi. Borcundan ötürü altın çaldığı öğrenilen U.Ş. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Ofis Amirliği’ndeki sorgusunun akabinde bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin