13 Aralık, 2023 15:13 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:24
Bu Yazıyı Paylaş
veya linki kopyala
Okuma Süresi: 1dk
Yorum:0
SGK İl Müdürlüğü’nde Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürlüğü ve Merkez Müdürlüklerinin katılımıyla, 2023 yılının son toplantısı İl Müdürlüğü Video Konferans Salonunda yapıldı.
Toplantıda; 2023 Yılı Taşra Performans hedeflerinin son durumu, Üst birimlerden gelen talimatların tabana yayılması, Servislerin yapısı, hizmet birimlerinin yapması gereken işlemler ve koordinasyonu gerektiren diğer konularla ilgili alınacak önlemler görüşüldü.
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müdür Yardımcıları, Merkez Müdürleri ile Servis Şefleri ve Yetkili Memurları katıldı.
(Yusuf Korkmaz)
Milletvekilleri, Ergenekon Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi
AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Vilayet Lideri Ferhat Salt, Ergenekon Mahallesi’nde Karabük Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği heyet, mahalleye gelerek Atatürk Bulvarı’nı Şirinevler, Adatepe, Yeşil ve Yenişehir mahallelerine bağlayan Safir Sokak üzerindeki çalışmaları inceledi.
2 bin metrelik yeni bulvar düzenlemesi, dere ıslahı ve çevresel iyileştirmeler, asfalt serimi, kaldırım ve yaya yolu yenilemeleri, peyzaj uygulamaları ve çağdaş aydınlatma sistemlerinin yapıldığı alanı gezen heyete Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya detaylı bilgi aktardı.
Çetinkaya, çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığını ve güzergâhın tek taraflı trafiğe açıldığını, bu çalışmaların yalnızca Ergenekon’a değil etrafındaki yerleşim yerlerine de uzun yıllar hizmet vereceğini söz etti.
İncelemenin sonunda bir açıklama yapan Milletvekili Cem Şahin, "Karabük’ün altyapısını güçlendiren bu kapsamlı çalışma, kentimizin geleceği açısından son derece değerlidir. Hemşehrilerimizin daha inançlı ve çağdaş bir ömür alanına kavuşması için belediyemizle birlikte alanda olmaya devam edeceğiz." dedi.
Milletvekili Ali Keskinkılıç da açıklamasında şunları söz etti:
"Ergenekon ve etraf mahallelerde yürütülen altyapı yatırımları, uzun yıllardır biriken meseleleri çözmeye yönelik güçlü bir adımdır. Çalışmalar tamamlandığında bölgenin çehresi büsbütün değişecek, vatandaşlarımız çok daha sağlıklı bir altyapıya kavuşacaktır."
AK Parti Vilayet Lideri Ferhat Salt ise, "Belediyemizin Karabük genelinde hayata geçirdiği altyapı ve üstyapı projelerini yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalar, kentimizin kalkınma vizyonuna kıymetli katkılar sunuyor. Emeği geçen tüm gruplarımıza teşekkür ediyorum." kelamlarına yer verdi.