Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mayıs, 2015 13:14 tarihinde yayınlandı
0

SGK Hizmet Binasının Temeli Atılıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binasının temelini atacaklarını duyurdu.
Binanın Karabük’e yakışır şekilde çok güzel bina olacağını söyleyen Akçay, “Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüze idare binası yapılacak olan projede; bodrum, zemin ve artı 3 kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşacak binamızın toplam taban alanı bin 72 metrekare, toplam inşaat alanı ise 5 bin 643 metrekare olarak inşa edilecektir” dedi.
Akçay, Karabük SGK İl Müdürlüğüne ait 3 bin 477 metrekarelik arsayı bedeli karşılığında 1 milyon 738 bin 795 TL’ye, 15.04.2014 tarihinde Karabük Belediye Başkanlığından satın aldıklarını da belirterek, “ Mart ayında yer teslimini yaptığımız yeni SGK binamızın harfiyat çalışmaları kısa sürede tamamlanarak temel atmaya hazır hale geldi. 22 Mayıs Cuma günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin beyin katılımı ile temelini atacağız. Safranbolu Çınar İnşaat firması tarafından yapılacak olan inşaatımız 550 gün yapım süreli olacak ve 2016’nın Eylül ayında hizmete almayı planlıyoruz” ifadesinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
IMG 5234
İsmail AKCA Avatarı
İsmail AKCA
29 Mayıs, 2026 17:31 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

CHP’de MUTLU SON, AKAY’ı da HARCADILAR

Bayram denildiğinde ilk akla; birlik, beraberlik gelir.

Ama görünen o ki Karabük’teki CHP bayramlaşmasında ne bayram vardı ne de birlik-beraberlik havası…

CHP’de Bayramlaşma değil, Hesaplaşma vardı…

Günlerdir parti içinde kaynayan kazan, bayramın ikinci günü iyice taşmış oldu. Herkesin gözü bir kişiye çevrildi;

Karabük Milletvekili Cevdet Akay’a…

İşin garibi şu…
Ankara’da çıkıp ekonomi konuşurken, bütçe açığını anlatırken, hükümete yüklenirken alkışlanan Akay, iş parti içi meseleye gelince bir anda hedef tahtasına kondu. Dün omuz omuza yürüyenler bugün dönüp oklarını Akay’a çevirdi.

Karabük siyasetini bilen bilir…
Bu şehirde adamı önce sırtına vurup överler, sonra sessiz sessiz ayağının altındaki taşı çekiverirler…

Bayramlaşma programında yaşanan görüntü de tam olarak buydu.

Sanki önceden hazırlanmış bir senaryo vardı.
Bir taraf vitrine çıkarıldı, bir taraf ise eleştiri oklarının hedefinde kaldı.

Özgür Özel’in övgüler dizdiği Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ön plana çıkarılması tesadüf değildi. Verilen fotoğraf da verilen mesaj da çok açıktı. Parti içinde yeni bir denge kuruluyor, eski hesaplar yeniden açılıyor.

Hali hazırda; birkaç gün önce eski il başkanlarından Erdoğan Dinçel’in çıkıp milletvekilini hedef alan sözleri boşuna değildi. O açıklamalar bugün yaşananların adeta fragmanıymış.

Aslında Karabük CHP’de biz bu senaryoyu 2023 seçimleri öncesinde de seyrettik.

2023 seçimleri öncesinde kimlerin kimlere çelme taktığını, kimlerin birbirinin kuyusunu kazdığını herkes gördü. Şimdi aynı filmin yeni sahnesi oynanıyor.

Ama burada sorulması gereken esas soru şu:

Parti gerçekten iktidarla mı mücadele ediyor, yoksa kendi içinde birbirini mi yiyor?

Çünkü vatandaş pazardaki yangını konuşuyor, emekli geçim derdini konuşuyor, genç işsizliği konuşuyor…

CHP’de ise hâlâ koltuk hesabı, ekip kavgası, adam harcama operasyonu konuşuluyor.

CHP genel merkezinde bugün yaşanan Kılıçdaroğlu – Özel koltuk savaşının yansımasını Karabük CHP fırsat bildi, Cevdet AKAY’ın yukarıdan dayatma ile gönderildiği iddia edenler ve Milletvekilliğini hazmedemeyenler adam yeme operasyonuna başladı.

Başardı mı?

Kesinlikle başardı…

Bugün AKAY’ı HARCADILAR, şimdi sıradaki KİM?