Seyyar sandıklar hasta ve engelli vatandaşların ayağına gitti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 15:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Seyyar sandıklar hasta ve engelli vatandaşların ayağına gitti

Kastamonu‘da, 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin yaşlı, yatalak hastalar ve engelli vatandaşlar, evlerine gelen seyyar sandıkta oyunu kullandı.
Kastamonu‘da, 295 bin seçmen 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi için oy kullanmak için saat 08.00 itibari ile sandık başına gitmeye başladı. Sandığa gidemeyen yaşlı, yatalak hastalar ile engelli vatandaşlar ise evlerine götürülen seyyar sandıkta oy kullanma fırsatı buluyor. Kastamonu‘da seyyar sandık talep eden 31 kişinin evine seyyar sandık götürüldü. Sandık başkanı ve görevlilerin kimlik kontrolünün ardından vatandaşlar evlerinde oy kullandı.

“Ayağımıza kadar sandığı getirdiler”
Kastamonu‘nun Kuzeykent Mahallesinde yaşayan ve hastalığı sebebiyle okula oy kullanmaya gidemeyen Selma Kömürlü, “Sağ olsunlar, oyumu kullandım. Vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi günler nasip etsin. Sağ olsunlar, ayağımıza kadar sandığı getirdiler. Herkesten Allah razı olsun” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
viraji alamayan tir bariyerlere saplandi surucu yaralandi rvhmEi65
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Virajı alamayan tır bariyerlere saplandı: Sürücü yaralandı

Gümüşhane’nin Tekke beldesinde, Gümüşhane istikametine seyir halindeki tırın virajı alamayarak yan yatması sonucu sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekke beldesinden Gümüşhane istikametine hareket halinde olan 61 AID 410 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak yan yattı ve bariyerlere saplandı. Meydana gelen kazada sürücü Sultan Y. (48) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin