Seyyar sandıklar hasta ve engelli vatandaşların ayağına gitti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 15:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Seyyar sandıklar hasta ve engelli vatandaşların ayağına gitti

Kastamonu‘da, 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin yaşlı, yatalak hastalar ve engelli vatandaşlar, evlerine gelen seyyar sandıkta oyunu kullandı.
Kastamonu‘da, 295 bin seçmen 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi için oy kullanmak için saat 08.00 itibari ile sandık başına gitmeye başladı. Sandığa gidemeyen yaşlı, yatalak hastalar ile engelli vatandaşlar ise evlerine götürülen seyyar sandıkta oy kullanma fırsatı buluyor. Kastamonu‘da seyyar sandık talep eden 31 kişinin evine seyyar sandık götürüldü. Sandık başkanı ve görevlilerin kimlik kontrolünün ardından vatandaşlar evlerinde oy kullandı.

“Ayağımıza kadar sandığı getirdiler”
Kastamonu‘nun Kuzeykent Mahallesinde yaşayan ve hastalığı sebebiyle okula oy kullanmaya gidemeyen Selma Kömürlü, “Sağ olsunlar, oyumu kullandım. Vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi günler nasip etsin. Sağ olsunlar, ayağımıza kadar sandığı getirdiler. Herkesten Allah razı olsun” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin