Seyir Halindeyken Alev Alan Minibüs Yandı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Kasım, 2022 13:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Seyir Halindeyken Alev Alan Minibüs Yandı

Yenice ilçesinde seyir halindeki minibüsün motor kısmından çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Olay, Menderes Mahallesi Hasan Sarı Caddesi mevkiinde meydana geldi. Ali Sazoğlu yönetimindeki 07 DJU 57 plakalı minibüs seyir halindeyken motor kısmından alev aldı. Kısa sürede büyüyen yangın aracı sararken ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken araç kullanılmaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
cherif ndiaye galip geldik ancak elendigimiz icin uzgunuz rcvOdYWd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Cherif Ndiaye: “Galip geldik ancak elendiğimiz için üzgünüz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un golcü futbolcusu Cherif Ndiaye, Rayo Vallecano’yu yenmelerine rağmen elendikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Türkiye’nin Avrupa’daki son temsilcisi Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda 3-1’in rövanşında İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano’nun rakibi oldu. Mücadelenin tek golünü atan Cherif Ndiaye, galip gelmelerine rağmen elenmenin hayal kırıklığı yaşattığını dile getirdi.

Elendikleri için üzgün olduklarını ifade eden Cherif Ndiaye, “Elendiğimiz için hayal kırıklığı yaşıyoruz. Goller atarak tarih yazmaya devam etmek istemiştik. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Futbol bu, sonuç olarak elendik. Turu geçmek için çabaladık ama olmadı. Şimdi lig ve kupaya odaklanacağız. Burada nasıl bir rakiple karşılaşacağımızı biliyorduk. Beklediğimiz gibi bir maç oldu. Onların kaybedeceği çok şey vardı. Gol atarak oyuna girmeye çalıştık. İlk maçta bireysel hatalar nedeniyle yenilmiştik. Bugünkü performanstan dolayı ise takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bugün iyi mücadele ederek galip geldik ama elendiğimiz için üzgünüz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin