Reklam
Reklam

Seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da seyir halindeki yolcu otobüsü, alev alev yandı. Yanan otobüsten geriye hurda yığını kaldı.

Edinilen bilgiye nazaran, Kuzeykent Mahallesi 57. Alay Bulvarı üzerinde Volkan Açıkgöz yönetimindeki 34 GDV 813 plakalı Metro firmasına ilişkin yolcu otobüsü, Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yolcu almak için gittiği sırada şimdi bilinmeyen nedenle motor kısmından alev aldı. Yangını fark eden otobüs şoförü Volkan Açıkgöz, otobüsü yol kenarında durdurarak araçtaki muavin ve yedek sürücüsü de tahliye etti. Kısa müddette yangın büyüyerek alevler tüm otobüsü sardı. İhbar üzerine olay yerine Kastamonu Belediyesi itfaiye takımları sevk edildi. İtfaiye gruplarının müdahalesiyle yangın söndürülürken, yolcu otobüsünden ise geriye yalnızca hurda yığını kaldı.

Polis takımları ise, etrafta güvenlik tedbirleri alarak incelemede bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin