Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı

Kastamonu’da seyir halindeki yolcu otobüsü, alev alev yandı. Yanan otobüsten geriye hurda yığını kaldı.

Edinilen bilgiye nazaran, Kuzeykent Mahallesi 57. Alay Bulvarı üzerinde Volkan Açıkgöz yönetimindeki 34 GDV 813 plakalı Metro firmasına ilişkin yolcu otobüsü, Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yolcu almak için gittiği sırada şimdi bilinmeyen nedenle motor kısmından alev aldı. Yangını fark eden otobüs şoförü Volkan Açıkgöz, otobüsü yol kenarında durdurarak araçtaki muavin ve yedek sürücüsü de tahliye etti. Kısa müddette yangın büyüyerek alevler tüm otobüsü sardı. İhbar üzerine olay yerine Kastamonu Belediyesi itfaiye takımları sevk edildi. İtfaiye gruplarının müdahalesiyle yangın söndürülürken, yolcu otobüsünden ise geriye yalnızca hurda yığını kaldı.
Polis takımları ise, etrafta güvenlik tedbirleri alarak incelemede bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin