Karabük’te seyir halinde iken kontrolden çıkarak yol kenarındaki su kanalına düşen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, sabah saatlerinde 100’üncü Yıl Mahallesi 1002 Nolu Cadde’de meydana geldi. Yurdanur Karaman yönetimindeki 78 BE 088 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak 1.5 metre derinliğindeki su kanalına düştü. Kazada sürücü Yurdanur Karaman yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servisi ekibi, yaralı sürücüyü otomobilden çıkararak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Seyir Halindeki Otomobil Su Kanalına Düştü
Kirman: “Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”
Karabük İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kirman, İl Genel Meclisi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.
Karabük’ün kalkınması, ilçelerin gelişimi ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çeken Kirman, alınan kararların kente katkı sağlamasını temenni etti.
İl Genel Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Kirman, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aldığımız her kararda ve İl Özel İdaremiz tarafından yürütülen tüm hizmetlerde Karabük odaklı bir yaklaşımı esas alıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kendilerine duyulan güvene layık olabilmek adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kirman, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini kaydetti.
Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kirman, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

