Seyir halindeki beton tankerinde çıkan yangın söndürüldü

Karabük Postası tarafından
04 Mayıs, 2023 11:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Kastamonu’nun Daday ilçesinde seyir halindeki beton tankerinde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Edinilen bilgiye göre, Daday’da seyir halinde özel bir şirkete ait olan beton tankerinde, Daday-Kastamonu karayolunda seyir halindeyken yangın çıktı. Yangını ve dumanı fark eden sürücü durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında araçta maddi hasar oluştu. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin

Amasya Valiliği: “Deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğa dair ihbar gelmedi”

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da 4.4 ve 4.2 büyüklüğündeki sarsıntıların akabinde Amasya Valiliği, rastgele bir aksiliğe dair ihbar gelmediğini açıkladı.
Valilikten yapılan açıklamada şu tabirlere yer verildi:
"12 Mayıs 2025 günü saat 12.23’te 4.4 ve saat 12.26’da 4.2 büyüklüğünde merkez üssü Gümüşhacıköy ilçemiz olan iki sarsıntı meydana gelmiştir. Zelzele sonrası rastgele bir aksiliğe dair ihbar gelmemiş olup saha tarama çalışmaları yapılmıştır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz."

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.