Karabük Postası tarafından
04 Mayıs, 2023 11:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Seyir halindeki beton tankerinde çıkan yangın söndürüldü

Kastamonu’nun Daday ilçesinde seyir halindeki beton tankerinde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Edinilen bilgiye göre, Daday’da seyir halinde özel bir şirkete ait olan beton tankerinde, Daday-Kastamonu karayolunda seyir halindeyken yangın çıktı. Yangını ve dumanı fark eden sürücü durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında araçta maddi hasar oluştu. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
01 Şubat, 2026 14:57 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

İrfan Topçu Yeniden Başkan Seçildi

Eflani ilçesinin Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Tavuk Evi Eflani Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan İrfan Topçu, yeniden başkanlık görevine seçildi.

Bu seçimle birlikte Topçu, Eflani Spor'daki beşinci başkanlık dönemine resmen başlamış oldu. Kongrede ayrıca yönetim kurulu yapısı güncellenerek yönetici sayısı artırıldı ve daha kapsamlı bir yönetim anlayışı benimsendi.

Ekonomik zorluklara ve kulübün finansal sıkıntılarına rağmen görevi sürdürmeyi kabul eden Başkan Topçu’nun bu kararı, kulüp taraftarları ve camia tarafından takdirle karşılandı. Topçu’nun sorumluluk üstlenmesi, Eflani Spor çevresinde güven ortamını pekiştirdi.

Yeni yönetimin öncelikli hedefleri arasında; kulübün mali yapısını güçlendirmek, sportif başarıyı kalıcı hale getirmek ve Eflani Spor'u daha sağlam temeller üzerinde geleceğe taşımak yer alıyor. Yönetim kurulunun çalışmalarına kısa süre içinde başlayacağı belirtildi. Genel kurul sonrasında Eflani Spor camiası birlik ve dayanışma mesajı verirken, kulübün geleceği için ilçe halkından ve Karabük spor kamuoyundan destek beklediklerini bir kez daha dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin