Seyir halindeki araca arkadan çarpıp kaçtı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Seyir halindeki araca arkadan çarpıp kaçtı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında taraflardan biri olay yerinden kaçtı.

Olay saat 21.30 sıralarında ilçeye bağlı Kepez Mahallesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Berkecan T.’nin kullandığı 67 ACD 107 plakalı araca aynı istikamette aşırı hızla ilerleyen ve 67 ABS 762 plakalı, sürücü ismi öğrenilemeyen araç arkadan çarptı. Kaza sonrası ismi öğrenilemeyen araç sürücüsü, iddiaya göre hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Kazayı gören diğer sürücüler olayı 112 Acil ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin kaza mahallindeki incelemeleri sonrası kaza yapan taraflardan Berkecan T. olayla ilgili ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis, kaçan sürücüyü bulmak soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin