Samsun’da seyir halindeki bir araba alevlere teslim oldu.
Kaza, Samsun-Ankara karayolu üzeri Mahmutlu Sapağı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, Samsun’dan Amasya’ya giden D.T. yönetimindeki 05 ACJ 362 plakalı araba, bir anda alevler içinde kaldı. Trafikteki öbür araç şoförlerinin haber vermesiyle kısa müddette olay yerine gelen itfaiye takımları, araçtaki yangını söndürdü. Yangın nedeniyle araba kullanılamaz hale geldi.


Seyir halindeki araba alevlere teslim oldu
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

