Safranbolu ilçesinde, kız arkadaşının kendisini terk etmesine sinirlenen genç, kendini bıçaklaması sonucu ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Bilal D. (20) isimli genç, 3 yıldır beraber olduğu kız arkadaşının kendisini terk etmesi sonucu bunalıma girdi. Bilal D., girdiği bunalım sonucu karın bölgesindeki 3 yerden kendini bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan şahsı gören vatandaşlar durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen ekipler yerde kanlar içinde yatan ve yarı baygın kız arkadaşının adını sayıklayan genci ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada ameliyata alınan gencin tedavisi cerrahi yoğun bakımda devam ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Sevgilisi Terk Edince Kendini Bıçakladı
Tokat’ta Yeşilırmak taştı, 8 asırlık taş köprünün üç gözü su altında kaldı
Tokat’ta Yeşilırmak’ın taşmasıyla tarım arazileri sular altında kalırken, 788 yıllık tarihi köprünün üç gözü de suya gömüldü.
Tokat’ta etkili olan sağanak yağış ve Almus Barajı’nın maksimum doluluk seviyesine ulaşmasının ardından dolusavaktan su tahliyesinin devam etmesi ile Yeşilırmak’ta taşkın meydana geldi. Irmak kenarındaki tarım arazileri ile Pazar ilçe girişindeki 1238 yapımı tarihi Selçuklu taş köprüsünün 4 gözünden 3’ü su içinde kaldı.
Yöre sakinlerinden Cemalettin Horosan, “1993 yılında yine ırmak gece gündüz aktı. O sene de yine aynı bu aylardaydı. Sonrasında ise arazimize giremedik. Araziye girdikten sonra da bir mahsul alamadık. Bu seneki ise daha da farklı yağdı. Biz daha bunu kaldıramayız. Allah’tan ümit kesilmez ama ümidimizi de yitirdik. Bu daha da akmaya devem ettiği için daha da bir faydası olmaz. Ekimini yaptığım 70 dönüm arazim su altında kaldı. Ekilen arazinin dekar başına 8 bin TL masrafı var. Bunun altından nasıl kalkacağız bilmiyorum. Bu kadar yükseldiğini bilmiyorum. Bu kadar su hiç yoktu. Bu tarih unutulmayacak bir tarih, Allah bir daha göstermesin inşallah” dedi.


