Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Nisan, 2022 09:59 tarihinde yayınlandı
0

Servis Minibüsü Halı Saha Önünde Alev Topuna Döndü

Karabük’te gece yarısı halı saha önünde park halindeyken yanan minibüs alev topuna dönerek kullanılamaz hale geldi.
Olay, Şirinevler Mahallesi Hasan Doğan Spor Tesisleri önünde meydana geldi. Yusuf Karagöz 78 S 0194 plakalı servis minibüsü ile halı saha maçı için oyuncuları getirdikten sonra aracını tesisin önüne park etti. Bir süre sonra nedeni belirlenemeyen bir şekilde alev alan minibüs kısa sürede alev topuna döndü.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın sonrası minibüs demir yığına döndü. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
xa
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
05 Mayıs, 2026 11:09 tarihinde yayınlandı
0

Eski Bakan Kasapoğlu’ndan Vali Çağatay’a ziyaret

Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Oktay Çağatay, nazik ziyareti için Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Ziyarette  Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Genel Başkanı İbrahim Beşinci ile TÜGVA İl Temsilcisi Erdem Eren eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin