Reklam
Reklam
serkan ozbalta lige ara verilmeden sakaryaspor macini kazanmak istiyorduk V9OybX3t jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Serkan Özbalta: “Lige ara verilmeden Sakaryaspor maçını kazanmak istiyorduk”

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Sakaryaspor maçının ardından “Milli maçlar nedeniyle lige ara verilmeden Sakaryaspor maçını kazanmak istiyorduk” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Çorumk FK, sahasında Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serkan Özbalta, bazı takımların bir tane maça ihtiyacı olduğunu ve kazandıkları zaman uçağın burnunu kaldırarak yoluna devam ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz yıl da buna benzerdi, ivme kazandıktan sonra daha özgüvenli bir oyunla, ne yaptığını bilen oyuncu grubu ile neredeyse finalin kapısından döndüğümüz bir sezon yaşadık. Bu sene de bunu Çorum Futbol Kulübü’nün geçen yılki başarısından dolayı her çıktığı müsabakada daha titizlikle daha dikkatli davranacağını bizler de taraftarımız da herkes biliyor. Çalışmalarımızı ve söylemlerimizi o yönde yapıyoruz. Bugün de her teknik adam gibi bizler de lige ara verilmeden önce maçı içeride kazanmak istiyorduk. İlk yarıda hemen 10. dakikada Sakaryasporlu oyuncuya gösterilen bir kırmızı kart vardı. Ondan önce Sakaryaspor’un bu şekilde Çorum’a gelmesini istemiyordum. Çünkü oyuncularıma son antrenmandan önce ‘Bu çok tehlikeli bir durum, çünkü kaybedecek bir şey olmadığı zaman insanlar her şeyi yapabilirler’ dedim. Maç Sakaryasporlu oyuncuların aleyhine mağlubiyetle sonuçlansaydı onları suçlayacak hiçbir kademe olmayacaktı. Ben de bu anlamda oyuncularıma şunu söyledim; gerçekten buraya böyle gelmelerini istemiyorum, normal bir maç gibi gelseler sorun değil ancak çok tehlikeli bir durum var. Bu durumu inanılmaz bir şekilde dikkatli davranarak sahada lehimize çevirmek durumundayız. Yoksa başımıza çorap örebiliriz” ifadelerini kullandı.

“Tempoyu arttırırken talihsiz bir gol yedik”

Maçın 10 dakikasında Sakaryasporlu oyuncunun kırmızı kart gördüğünü hatırlatan Özbalta, “Enteresandır bazen böyle durumlar olabilir. Enteresan şekilde işler değişebilir. Kırmızı kart gelince belki herkesin aklında farklı bir galibiyet, Çorum rahatlayacak gibi bir algı oluşabilir. Ama biz dikkatli olmak zorundayız teknik heyet itibarıyla davranmak zorunda, bunu da bilerek oyunun temposunu yükseltmek istedik. Çünkü rakibi oyuna ortak etmek istemedik. Çünkü 10 kişi kalınca bazen kendi oyuncularınız rehavete kapılabilir. Rakip takımda da 10 kişi kaldığı için iki kişilik koşmam gerekiyor dürtüsü sinir sistemi beyne sinyal verir. Böyle bir duruma düşmek istemedik, tempoyu artırdık. Tempoyu arttırırken talihsiz bir gol yedik. Ondan sonra bütün çabalarımız oyunu çevirme yönündeydi. Bazen çok sayıda gol pozisyonu oluyor ancak sonuç alamıyorsunuz. Ahmethan’ın vuruşu gol olsa belki de sahadan galip ayrılacaktık. Olmadı ama sevindirici olan bu takım gerçekten iyi bir takım” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede yayla yollarinda kar temizleme calismasi suruyor r7nEsna5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de yayla yollarında kar temizleme çalışması sürüyor

Rize genelinde yaz aylarında ciddi turizm hareketliliği olan yüksek rakımlı yayla yollarını kardan ulaşıma açmak için çalışmalar sürüyor.

Özellikle Çamlıhemşin ilçesine bağlı Sal ve Pokut yaylaları, İkizdere ilçesinde Demirkapı ve Homeze yaylaları, Ardeşen ilçesinde Siprona Yaylası, Fındıklı ilçesinde Sultandağı Yaylası ile Hemşin ilçesine bağlı Gito ve Badara yaylalarında yürütülen çalışmalar kapsamında, yolların ulaşıma açık tutulması için yoğun çaba harcanıyor.

Bölgede Rize İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen karla mücadele faaliyetleri 7 iş makinesi ve 14 personel ile devam ediyor. Ekipler, yaylalara ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin