blank
Asuman Doğan tarafından
17 Şubat, 2026 11:50 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Serkan Cıva Küçük Ali’nin Davetini Kırmadı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde gönüllere dokunan bir buluşma yaşandı. Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, pazarda karşılaştığı küçük Ali’nin davetini geri çevirmeyerek köyüne misafir oldu. Başkan Cıva, Ali’ye tuttuğu takımın en yeni formasını hediye ederek büyük mutluluk yaşattı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ali kardeşimize verdiğimiz sözü gecikmeli de olsa yerine getirdik. Çocuk gülerse dünya güler.” ifadelerini kullanan Başkan Cıva’nın ziyareti, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Pazarda Başlayan Hikaye Köyde Tamamlandı

Edinilen bilgilere göre Başkan Cıva, ilçe pazarında karşılaştığı küçük Ali ile ayaküstü sohbet etti. Samimi diyalog sırasında Ali’nin köyüne daveti üzerine söz veren Başkan Cıva, yoğun programına rağmen bu daveti unutmadı. Köye giderek Ali ve ailesiyle bir araya gelen Cıva, minik taraftara büyük bir sürpriz yaptı.

Ali’ye tuttuğu takımın formasını hediye eden Başkan Cıva, çocuğun sevinciyle duygusal anlar yaşadı. O anlar hem aileyi hem de çevredeki vatandaşları mutlu etti.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Paylaşımında çocukların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Başkan Cıva, vatandaşlardan da takdir topladı. Yardımsever kişiliği ve vatandaşlarla kurduğu sıcak iletişimle bilinen Cıva’nın bu davranışı, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu.

Eskipazar’da özellikle çocuklara ve zor durumda olan tüm Eskipazar sakinlerine yönelik projeleriyle adından söz ettiren Başkan Serkan Cıva’nın bu anlamlı ziyareti, “gönül belediyeciliği” anlayışının bir örneği olarak değerlendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Şubat, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Diyanetin atadığı 5 yeni imam göreve başladı

Zonguldak’ın Alaplı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen atama süreci kapsamında Gümeli Merkez Cami, Alioğlu Köyü Merkez Cami, Kürkükler Köyü Okuf Mahallesi Cami, Sofullu Köyü Cami ve Kabalar Köyü Dereli Mahallesi Camii’lerine 5 yeni imam atandı.
Alaplı İlçe Müftüsü Dr. Yılmaz Çelik, Gümeli Merkez Cami, Alioğlu Köyü Merkez Cami, Kürkükler Köyü Okuf Mahallesi Cami, Sofullu Köyü Cami ve Kabalar Köyü Dereli Mahallesi Camii’ne atanan din görevlilerine cübbe ve sarıklarını giydirerek görev ve sorumlulukları hakkında tavsiyelerde bulundu. Törenin açılışında İlçe Müftüsü Dr. Yılmaz Çelik, imam olarak görev yapmanın taşıdığı sorumlulukları ve manevi yükümlülükleri vurgulayarak, din görevlilerinin toplum içindeki önemli rollerine dikkat çekti. Ardından, yeni atanan din görevlilerine mesleki görevleri sırasında uymaları gereken prensipler hatırlatıldı.
Din görevliliğinin yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve emanet olduğuna dikkat çeken Müftü Çelik, "Atanan değil, adanan din görevlileri olmalısınız" ifadeleriyle yeni görevlilere seslendi. Toplumun her kesimine rehberlik eden örnek şahsiyetler olunması gerektiğini vurgulayan Çelik, görevlerin ilim, hikmet ve güzel ahlak çerçevesinde yürütülmesi gerektiğini belirterek başarı dileklerinde bulundu.
Program, yapılan dua ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.