Serinlemek isteyen bu yaylaya koşuyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Serinlemek isteyen bu yaylaya koşuyor

Hava sıcaklıklarının arttığı Düzce’de vatandaşlar serinlemek için Sinekli Yaylası’na çıkıyor.

Hava sıcaklıkları ülke genelinde artışını sürdürürken, Düzce’nin Beyköy beldesine bağlı bulunan Sinekli Yaylası serinlemek isteyenlerin uğrak noktası. Vatandaşların yaz aylarında tercih ettiği yaylada hava sıcaklığının 13 ila 20 derece arasında olduğunu vurgulayan Mehmet Albayrak, “Vatandaşlarımızın ilgisi Sinekli Yaylasına son 2-3 yıldır yoğun. Hem kampçılarımız geliyor hemde vatandaşlarımız geliyor. Şelalelerimiz var onları görmeye geliyorlar ve bu rotayı kullanıyorlar. Binek araçların biraz zorlanabileceği bir yol var. 10 kilometrelik bir alan var Samandere Şelalesi’ne kadar. Yolumuz pek iyi değil. Burası en sıcak dönemlerde bile akşam 19-20 saatlerinde polar giymek zorundasınız. Biz alıştık, giymesek oluyor ama misafirlerimiz mutlaka polar giyiyorlar. Yaz aylarının sıcağında bile giyiliyor. Şu anda şehir merkezi 35 derece ise burası şu anda 20 derece. Yani burası serin bir yer her zaman serin bir yer” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
chpli gorele eski belediye baskani hasbi dedenin taciz davasinda karar NH2UyRwX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

CHP’li Görele eski Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin taciz davasında karar

Giresun’un Görele ilçesinde “çocuğa karşı cinsel taciz” suçlamasıyla yargılanan CHP’li eski Belediye Başkanı Hasbi Dede hakkında mahkeme 1 yıl 6 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmamasına karar verdi.

Görele Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kapsamında, sanık Hasbi Dede hakkında 9 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Görele 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 3. duruşmasına, tutuksuz yargılanan sanık Hasbi Dede katılmazken, cinsel tacize uğradığını beyan eden ve şüpheli bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Tuana Elif Gülüşan Torun’un avukatları da katıldı.

Mahkeme heyeti duruşma sonrasında Hasbi Dede hakkında 1 yıl 6 ay hapis cezası verirken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmamasına karar verildi.

Öte yandan Tuana Torun’un arkadaşları ellerinde Tuana’nın fotoğrafı ile adliye binası çıkışında kararı protesto etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin