Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Serinlemek isteyen bu yaylaya koşuyor

Hava sıcaklıklarının arttığı Düzce’de vatandaşlar serinlemek için Sinekli Yaylası’na çıkıyor.
Hava sıcaklıkları ülke genelinde artışını sürdürürken, Düzce’nin Beyköy beldesine bağlı bulunan Sinekli Yaylası serinlemek isteyenlerin uğrak noktası. Vatandaşların yaz aylarında tercih ettiği yaylada hava sıcaklığının 13 ila 20 derece arasında olduğunu vurgulayan Mehmet Albayrak, “Vatandaşlarımızın ilgisi Sinekli Yaylasına son 2-3 yıldır yoğun. Hem kampçılarımız geliyor hemde vatandaşlarımız geliyor. Şelalelerimiz var onları görmeye geliyorlar ve bu rotayı kullanıyorlar. Binek araçların biraz zorlanabileceği bir yol var. 10 kilometrelik bir alan var Samandere Şelalesi’ne kadar. Yolumuz pek iyi değil. Burası en sıcak dönemlerde bile akşam 19-20 saatlerinde polar giymek zorundasınız. Biz alıştık, giymesek oluyor ama misafirlerimiz mutlaka polar giyiyorlar. Yaz aylarının sıcağında bile giyiliyor. Şu anda şehir merkezi 35 derece ise burası şu anda 20 derece. Yani burası serin bir yer her zaman serin bir yer” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ekim, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Babasını öldürüp kaçtı, polisin operasyonuyla yakalandı

Çorum’da tartıştığı babasını tüfekle öldüren zanlı, olayın akabinde kaçtığı Kırıkkale’nin Delice ilçesinde polis gruplarınca yakalandı.
Olay, gece saatlerinde Kamışlı Meskenler 5. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Yaşar Yılmaz (59) ile oğlu M.Y. (37) ortasında şimdi bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Y., yanında bulunan tüfekle babasına ateş etti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptığı denetimde Yaşar Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayın akabinde kaçan M.Y., polis gruplarının koordineli çalışması sonucu Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Çerikli Beldesi’nde kısa müddette yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki süreçlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin