Serinlemek için denize giderken alevlerin içinde kalmaktan son anda kurtuldular - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Serinlemek için denize giderken alevlerin içinde kalmaktan son anda kurtuldular

serinlemek icin denize giderken alevlerin icinde kalmaktan son anda kurtuldular 0 vE6LHz5P
Karabük’te bir araba yolda seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Arabadakilerin denize gitmek için yola çıktıları öğrenilirken, motor kısmından alev alan arabada maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgiye nazaran, olay Karabük – Bartın Karayolu Beştepeler mevkiinde meydana geldi. Bartın’da denize gitmek için yola çıkan Ahmet Furkan C. Yönetimindeki 06 DGS 468 plakalı araba seyir halinde iken motor kısmından biranda alev aldı. Aracını yol kenarına çeken şoförün imdadına evvel yoldan geçen öbür şoförler yetişti. Yangın tüpleri ile birinci müdahalenin yapıldığı yangın ihbar üzerine olay yerine kısa müddette ulaşan Safranbolu Belediyesi itfaiye grupları tarafından söndürüldü.

Yangın sonrası arabanın motor kısmında büyük çapta maddi hasar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin