Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Ağustos, 2023 10:36 tarihinde yayınlandı
0

Serinlemek için denize giderken alevlerin içinde kalmaktan son anda kurtuldular

Karabük’te bir otomobil yolda seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Otomobildekilerin denize gitmek için yola çıktıları öğrenilirken, motor kısmından alev alan otomobilde maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre, olay Karabük – Bartın Karayolu Beştepeler mevkiinde meydana geldi. Bartın’da denize gitmek için yola çıkan Ahmet Furkan C. İdaresindeki 06 DGS 468 plakalı otomobil seyir halinde iken motor kısmından biranda alev aldı. Aracını yol kenarına çeken sürücünün imdadına önce yoldan geçen diğer sürücüler yetişti. Yangın tüpleri ile ilk müdahalenin yapıldığı yangın ihbar üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Yangın sonrası otomobilin motor kısmında büyük çapta maddi hasar oluştu.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Festival coskusu muzik ve eglenceyle bulustu
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Haziran, 2026 09:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da festival coşkusu müzik ve eğlenceyle buluştu

27. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin açılışında festival meşalesinin yakılmasıyla başlayan coşku, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen müzik etkinlikleriyle gece boyunca devam etti.

Festival alanını dolduran yüzlerce vatandaş, yerel müzik grubu Safranbolu Ekspres’in seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle keyifli anlar yaşadı. Konser boyunca şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, festival heyecanını doyasıya yaşarken, etkinliğin ilerleyen saatlerinde sahne alan DJ Aytuğ Özdemir de performansıyla alandaki coşkuyu artırdı.

Müzik ve eğlencenin bir araya geldiği gecede vatandaşlar dans ederek festival atmosferinin tadını çıkarırken, Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde renkli görüntüler oluştu. Festival kapsamında bir araya gelen vatandaşlar, yaz akşamında hem müziğin hem de festivalin coşkusunu paylaştı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse de etkinliğe katılarak vatandaşlarla birlikte festival heyecanına ortak oldu.

Kültür ve sanat etkinlikleriyle kenti buluşturan festival kapsamında sergiler, söyleşiler ve çeşitli etkinlikler festival süresince devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin