blank
Berkay Doğan tarafından
24 Şubat, 2025 11:01 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Serdal Adalı, Beşiktaş Derbilerinde Yabancı Hakem Talep Etti

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Eyüpspor maçı sonrasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Adalı, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiye yabancı hakem atanmasını değerlendirdi ve Beşiktaş olarak benzer bir talepte bulunduklarını belirtti.

Adalı, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "TFF Başkanımız bir açıklama yapmış, tam inceleme vaktim olmadı. Özellikle hakem konusunda çok canımız yanmasına rağmen Türk hakemlerine güvendiğimizi belirttik. Ancak Galatasaray - Fenerbahçe maçının hakeminin yabancı olmasından dolayı, Beşiktaş olarak aynı hakemin bizim derbilerimizi de yönetmesini istiyoruz. Şimdiden federasyonun hazırlık yapmasını bekliyoruz."

Başkan Adalı, talebinin ardından, "Ama güzel bir kapı açılmadı" diyerek, federasyonun bu konuda nasıl bir adım atacağına dair belirsizliğini vurguladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe derbisine yabancı hakem atanırken Beşiktaş'ın yabancı hakem isteme hakkını olduğuna ithafen Başkan Adalı: "Beşiktaş olduğu sürece ikiye düşülmez. Beşiktaş her zaman vardır. Beşiktaş, Türk futbolunun en büyüğüdür. Bunu herkes bilsin." dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
31 Ekim, 2025 17:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya ve Ferhat Salt’tan Esnaf Ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da katıldı.

Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Çetinkaya ve Salt, esnafa hayırlı kazançlar dileyerek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Çetinkaya, incelemeler sırasında yaptığı değerlendirmede dış cephe yenileme çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını, kaldırım ve cephe düzenlemeleriyle caddenin yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Başkan Çetinkaya,

“Albay Karaoğlanoğlu Caddemiz modern ve estetik bir görünüme kavuştu. Kaldırımlar, dükkan cepheleri ve genel düzenlemelerle hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın rahatça alışveriş yapabileceği bir ortam oluşturuyoruz. Şehrimizin her köşesini daha yaşanabilir ve estetik bir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ferhat Salt: “Karabük’te değişim sahada hissediliyor”

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ise ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, belediyenin şehir genelinde yürüttüğü çalışmaların halk tarafından memnuniyetle karşılandığını vurgulayarak,

“Karabük’te belediyecilik anlayışının değiştiğini sahada görmek bizleri mutlu ediyor. Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın vizyoner projeleriyle şehir her geçen gün daha modern, daha düzenli bir görünüme kavuşuyor. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerine doğrudan temas eden bu anlayış, AK Parti’nin hizmet belediyeciliği anlayışının en güzel örneklerinden biridir,” dedi.

Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlar, yapılan düzenlemelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Çetinkaya ve İl Başkanı Salt’a teşekkür etti. Yenilenen yüzüyle Albay Karaoğlanoğlu Caddesi, şehrin merkezinde modern, ferah ve düzenli bir görünüm kazanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin