Serdal Adalı, Beşiktaş Derbilerinde Yabancı Hakem Talep Etti - Karabük Haber Postası
TFF
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
24 Şubat, 2025 11:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Serdal Adalı, Beşiktaş Derbilerinde Yabancı Hakem Talep Etti

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Eyüpspor maçı sonrasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Adalı, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiye yabancı hakem atanmasını değerlendirdi ve Beşiktaş olarak benzer bir talepte bulunduklarını belirtti.

Adalı, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: “TFF Başkanımız bir açıklama yapmış, tam inceleme vaktim olmadı. Özellikle hakem konusunda çok canımız yanmasına rağmen Türk hakemlerine güvendiğimizi belirttik. Ancak Galatasaray – Fenerbahçe maçının hakeminin yabancı olmasından dolayı, Beşiktaş olarak aynı hakemin bizim derbilerimizi de yönetmesini istiyoruz. Şimdiden federasyonun hazırlık yapmasını bekliyoruz.”

Başkan Adalı, talebinin ardından, “Ama güzel bir kapı açılmadı” diyerek, federasyonun bu konuda nasıl bir adım atacağına dair belirsizliğini vurguladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe derbisine yabancı hakem atanırken Beşiktaş’ın yabancı hakem isteme hakkını olduğuna ithafen Başkan Adalı: “Beşiktaş olduğu sürece ikiye düşülmez. Beşiktaş her zaman vardır. Beşiktaş, Türk futbolunun en büyüğüdür. Bunu herkes bilsin.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbulu ogrenciler cam adam belgeseliyle cifte final elde etti Chky67v3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’lü öğrenciler “Cam Adam” belgeseliyle çifte final elde etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Cam Adam” belgeseli iki festivalde finale yükseldi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan belgesel, TAYF Kısa Film Festivali ve Narfest Kısa Film Festivali’nde finale kalarak çifte başarı elde etti.

Belgesel, Adana’da yaşayan ve “cam kemik hastalığı” olarak bilinen Osteogenezis Imperfekta ile mücadele eden Zekeriya Ünal’ın yaşam öyküsünü konu alıyor. Yapım, zorlu sağlık şartlarına rağmen hayata tutunan bir bireyin azim dolu mücadelesini beyaz perdeye taşıyor.

Belgeselin yönetmenliğini Ahmet Hakan Kurt üstlenirken, görüntü yönetmenliğini Yusuf Karaaslan yaptı. Proje ekibinde Kerim Demirtaş, Tolga Yüksel ve Tunahan Mirza Gülen yer aldı. Akademik danışmanlığını ise Burak Türten yürüttü.

Festival seçkilerinde yer alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan “Cam Adam”, toplumsal farkındalık oluştururken içeriğiyle de dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin